reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Na szczęście chatę nam wykańcza nasz bardzo dobry ziomek i w miesiąc ma się wyrobić, nie licząc położenia paneli 🙈 do końca lipca powinno być wszystko zrobione 😁 już się nie mogę doczekać 😂
Ale Ci zazdroszczę :D my póki co mieszkamy z moimi rodzicami i czekamy na dokumenty w sprawie przekształcenia działki. Wiec jeszcze na pewno dobre 3 lata tu pomieszkamy póki postawimy domek i się wyprowadzimy :/

reklama
Na szczęście chatę nam wykańcza nasz bardzo dobry ziomek i w miesiąc ma się wyrobić, nie licząc położenia paneli 🙈 do końca lipca powinno być wszystko zrobione 😁 już się nie mogę doczekać 😂
No to super! Ja ciagle patrze na mieszkania żeby coś większego kupic 😂maz jest przerażony bo mówi że dopiero remont skonczyl 😂

Ale Ci zazdroszczę :D my póki co mieszkamy z moimi rodzicami i czekamy na dokumenty w sprawie przekształcenia działki. Wiec jeszcze na pewno dobre 3 lata tu pomieszkamy póki postawimy domek i się wyprowadzimy :/
My się nie budowalismy akurat, ale kupiliśmy segment w szeregu, ma pietro i poddasze, więc tak jak zawsze chciałam 😎 tak czy siak warto czekać!! 3 lata to jeszcze nie tak długo, a potem już będziecie mieli wszystko po swojemu

W jakim stylu robisz mieszkanie
Ja to nie lubię zbyt wydziwiac i nie lubię tez kolorów, więc będzie dużo bieli i ciemniejszego drewna, kuchnie też robię biała, raz się żyje, będę miała co sprzątać 😂😂 ale w sumie wykańczamy całość bez dwóch pokoi na górze żeby na razie oszczędzić, no i mebli wszystkich od razu nie kupujemy. A mamy trochę swoich już i akurat wystarcza żeby od razu się tam wprowadzić i potem powoli kończyć wszystko

Ja to nie lubię zbyt wydziwiac i nie lubię tez kolorów, więc będzie dużo bieli i ciemniejszego drewna, kuchnie też robię biała, raz się żyje, będę miała co sprzątać 😂😂 ale w sumie wykańczamy całość bez dwóch pokoi na górze żeby na razie oszczędzić, no i mebli wszystkich od razu nie kupujemy. A mamy trochę swoich już i akurat wystarcza żeby od razu się tam wprowadzić i potem powoli kończyć wszystko
My tak samo planujemy, wykończyć na początku dół a potem z czasem pokoje na górze :)

my też jakoś za miesiąc sie przeprowadzamy i na poczatek będziemy mieli tylko najpotrzebniejsze meble 😉

Ja mieszkanie wykańczam od ponad roku, mój nie potrafi skończyć 🤣🤣 żałuję że nie wzięłam fachowców tylko mu powierzyłam piecze nad tym.

reklama
Noo rozumiem 😀 ja ciągle w remoncie jestem mi się wydaje hahaha 😂 5 lat temu kupiliśmy tu mieszkanie deweloperke. Wszystko zrobiliśmy. Teraz w zimę robiliśmy dość duży remont 😂zylam w gruzie 😀 jeszcze muszę wymienić kuchnie na biala, i zrobić sciane za telewizorem ale wizji brak 😀 ja generalnie lubie mieszkania niezagracone 😂jak najmniej rzeczy. Bialo jasno 😀 a najbardziej jestem zadowolona, że postawiłam na swoim i mam dotykowe wlaczniki światła! Teraz wszyscy od nas też wymieniają bo tak im się podobają

Do góry