reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale ze mnie lamus 🙈 położyłam młodego spać na drzemkę i tak czułam, że pospi z 30 minut tylko i prawie cały ten czas przeleżałam z telefonem w ręku obok łóżeczka 🤭 w ostatnich 10 minutach udało mi się przygotowac ciasto na bułki. No i tyle by było z wolności 🤷 a grafik napięty dzisiaj 😂

reklama
Dziewczyny jak u Was z usg bioderek? Dzisiaj byłyśmy drugi raz, a kazał nam przyjść jeszcze raz za 4 miesiące. Nie wiem może wpadłam mu w oko, że tyle razy musimy przyjść 🤣 Wyślę córkę z mężem to da nam spokój🤣
My miałyśmy pierwsza do 6 tygodnia potem za 2msc od wizyty. A teraz kazal na kontrol jak mala zacznie chodzić. A wszystko jest jak najbardziej ok

Jak początkowo go nie interesował, tak teraz podłapał grzybka 😁

Załączniki

• Screenshot_2021-06-18-12-14-13-763_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-06-18-12-14-13-763_com.miui.gallery.jpg
    233,7 KB · Wyświetleń: 78
Ale ze mnie lamus 🙈 położyłam młodego spać na drzemkę i tak czułam, że pospi z 30 minut tylko i prawie cały ten czas przeleżałam z telefonem w ręku obok łóżeczka 🤭 w ostatnich 10 minutach udało mi się przygotowac ciasto na bułki. No i tyle by było z wolności 🤷 a grafik napięty dzisiaj 😂
To i tak nieźle, mi się dzisiaj rano przypomniało, że od kilku dni już "piekę" bułeczki mleczne i dopiero co wyjęłam drożdże z zamrażarki, także chyba dzisiaj nic z tego 😂

reklama
Dziewczyny po CC, cwiczycie już coś ? Ja chcę zacząć biegać, bo jednak w domu treningi nie dla mnie 🙈 tylko zastanawiam się czy mogę.

Do góry