reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale ze mnie lamus 🙈 położyłam młodego spać na drzemkę i tak czułam, że pospi z 30 minut tylko i prawie cały ten czas przeleżałam z telefonem w ręku obok łóżeczka 🤭 w ostatnich 10 minutach udało mi się przygotowac ciasto na bułki. No i tyle by było z wolności 🤷 a grafik napięty dzisiaj 😂

reklama
Dziewczyny jak u Was z usg bioderek? Dzisiaj byłyśmy drugi raz, a kazał nam przyjść jeszcze raz za 4 miesiące. Nie wiem może wpadłam mu w oko, że tyle razy musimy przyjść 🤣 Wyślę córkę z mężem to da nam spokój🤣
My miałyśmy pierwsza do 6 tygodnia potem za 2msc od wizyty. A teraz kazal na kontrol jak mala zacznie chodzić. A wszystko jest jak najbardziej ok

Jak początkowo go nie interesował, tak teraz podłapał grzybka 😁

Załączniki

• Screenshot_2021-06-18-12-14-13-763_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-06-18-12-14-13-763_com.miui.gallery.jpg
    233,7 KB · Wyświetleń: 83
Ale ze mnie lamus 🙈 położyłam młodego spać na drzemkę i tak czułam, że pospi z 30 minut tylko i prawie cały ten czas przeleżałam z telefonem w ręku obok łóżeczka 🤭 w ostatnich 10 minutach udało mi się przygotowac ciasto na bułki. No i tyle by było z wolności 🤷 a grafik napięty dzisiaj 😂
To i tak nieźle, mi się dzisiaj rano przypomniało, że od kilku dni już "piekę" bułeczki mleczne i dopiero co wyjęłam drożdże z zamrażarki, także chyba dzisiaj nic z tego 😂

reklama
Dziewczyny po CC, cwiczycie już coś ? Ja chcę zacząć biegać, bo jednak w domu treningi nie dla mnie 🙈 tylko zastanawiam się czy mogę.

Do góry