reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny po CC, cwiczycie już coś ? Ja chcę zacząć biegać, bo jednak w domu treningi nie dla mnie 🙈 tylko zastanawiam się czy mogę.
Już chyba można, mi ostatnio fizjo mówiła, że nawet ćwiczenia na brzuch typu deska powoli mogę robić 😱 bo jej mówiłam, że nieśmiało spróbowałam i nie ciągnęło jak wcześniej, ale raczej wszystko na własne możliwości. Biegania jakiś czas temu próbowałam i jakiś tam dyskomfort czułam, ale teraz myślę, że byłoby już ok na krótkie dystanse, ale w ten upał bym się nie odważyła 🤭 no i wciąż brak czasu 😕

Już chyba można, mi ostatnio fizjo mówiła, że nawet ćwiczenia na brzuch typu deska powoli mogę robić 😱 bo jej mówiłam, że nieśmiało spróbowałam i nie ciągnęło jak wcześniej, ale raczej wszystko na własne możliwości. Biegania jakiś czas temu próbowałam i jakiś tam dyskomfort czułam, ale teraz myślę, że byłoby już ok na krótkie dystanse, ale w ten upał bym się nie odważyła 🤭 no i wciąż brak czasu 😕
Ja dopiero mam brak czasu🤣

Podobno trzeba pół roku odczekać, sama już nie wiem 🤔🤔

Szukam żłobka dla małego tak wstępnie i jak parze na te jadłospisy, to chyba nigdzie go nie puszcze 🙈🙈

Podobno trzeba pół roku odczekać, sama już nie wiem 🤔🤔

Szukam żłobka dla małego tak wstępnie i jak parze na te jadłospisy, to chyba nigdzie go nie puszcze 🙈🙈
Też tak słyszałam, ale ja myślę, że to bardziej taka ogólna bezpieczna granica, bo każda kobieta po porodzie dochodzi do siebie w swoim tempie. Jak się czujesz na siłach i nic Cię nie boli przy danej aktywności to myślę, że powinno być ok przy stopniowym wprowadzaniu 🙂

Też tak słyszałam, ale ja myślę, że to bardziej taka ogólna bezpieczna granica, bo każda kobieta po porodzie dochodzi do siebie w swoim tempie. Jak się czujesz na siłach i nic Cię nie boli przy danej aktywności to myślę, że powinno być ok przy stopniowym wprowadzaniu 🙂
No ja się spoko od dawna czuje, ale siostra mnie straszy, że mi się mięśnie brzucha rozejdą. Ja jej wtedy mówię jakie mieście 🤣🤣

No ja się spoko od dawna czuje, ale siostra mnie straszy, że mi się mięśnie brzucha rozejdą. Ja jej wtedy mówię jakie mieście 🤣🤣
Nie no jak już mięśnie wróciły na swoje miejsce to od ćwiczeń się nie rozejdą, szczególnie od biegania 😂 raczej ćwiczeniami można je wzmocnić, ja mam kilka ćwiczeń od fizjo, bo jakieś tam niewielkie rozejście miałam, ale ćwiczę jak mi się przypomni 🤦‍♂️ czyli rzadko 😂

reklama
Do góry