U nas to samo, ale i bez gryzaka jest cały pośliniony i ulany i mama przy okazji takżeTeż mamy grzybka, tylko u nas po takiej ,,zabawie" zostaje jedna wielka mokra plama od śliny hehe
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Ja jeżdżę na rowerze stacjonarnym, pasuje mi ten typ aktywności Mój mąż schudł 25 kg przez rok jeżdżąc na rowerze.Dziewczyny po CC, cwiczycie już coś ? Ja chcę zacząć biegać, bo jednak w domu treningi nie dla mnie tylko zastanawiam się czy mogę.
Już chyba można, mi ostatnio fizjo mówiła, że nawet ćwiczenia na brzuch typu deska powoli mogę robić bo jej mówiłam, że nieśmiało spróbowałam i nie ciągnęło jak wcześniej, ale raczej wszystko na własne możliwości. Biegania jakiś czas temu próbowałam i jakiś tam dyskomfort czułam, ale teraz myślę, że byłoby już ok na krótkie dystanse, ale w ten upał bym się nie odważyła no i wciąż brak czasuDziewczyny po CC, cwiczycie już coś ? Ja chcę zacząć biegać, bo jednak w domu treningi nie dla mnie tylko zastanawiam się czy mogę.
marta18691
Ja dopiero mam brak czasuJuż chyba można, mi ostatnio fizjo mówiła, że nawet ćwiczenia na brzuch typu deska powoli mogę robić bo jej mówiłam, że nieśmiało spróbowałam i nie ciągnęło jak wcześniej, ale raczej wszystko na własne możliwości. Biegania jakiś czas temu próbowałam i jakiś tam dyskomfort czułam, ale teraz myślę, że byłoby już ok na krótkie dystanse, ale w ten upał bym się nie odważyła no i wciąż brak czasu
G
gość _199
Gość
Podobno trzeba pół roku odczekać, sama już nie wiemJuż chyba można, mi ostatnio fizjo mówiła, że nawet ćwiczenia na brzuch typu deska powoli mogę robić bo jej mówiłam, że nieśmiało spróbowałam i nie ciągnęło jak wcześniej, ale raczej wszystko na własne możliwości. Biegania jakiś czas temu próbowałam i jakiś tam dyskomfort czułam, ale teraz myślę, że byłoby już ok na krótkie dystanse, ale w ten upał bym się nie odważyła no i wciąż brak czasu
Szukam żłobka dla małego tak wstępnie i jak parze na te jadłospisy, to chyba nigdzie go nie puszcze
Też tak słyszałam, ale ja myślę, że to bardziej taka ogólna bezpieczna granica, bo każda kobieta po porodzie dochodzi do siebie w swoim tempie. Jak się czujesz na siłach i nic Cię nie boli przy danej aktywności to myślę, że powinno być ok przy stopniowym wprowadzaniuPodobno trzeba pół roku odczekać, sama już nie wiem
Szukam żłobka dla małego tak wstępnie i jak parze na te jadłospisy, to chyba nigdzie go nie puszcze
G
gość _199
Gość
No ja się spoko od dawna czuje, ale siostra mnie straszy, że mi się mięśnie brzucha rozejdą. Ja jej wtedy mówię jakie mieścieTeż tak słyszałam, ale ja myślę, że to bardziej taka ogólna bezpieczna granica, bo każda kobieta po porodzie dochodzi do siebie w swoim tempie. Jak się czujesz na siłach i nic Cię nie boli przy danej aktywności to myślę, że powinno być ok przy stopniowym wprowadzaniu
Michalina_25
ja już byłam na step aerobik i wszystko okDziewczyny po CC, cwiczycie już coś ? Ja chcę zacząć biegać, bo jednak w domu treningi nie dla mnie tylko zastanawiam się czy mogę.
Nie no jak już mięśnie wróciły na swoje miejsce to od ćwiczeń się nie rozejdą, szczególnie od biegania raczej ćwiczeniami można je wzmocnić, ja mam kilka ćwiczeń od fizjo, bo jakieś tam niewielkie rozejście miałam, ale ćwiczę jak mi się przypomni czyli rzadkoNo ja się spoko od dawna czuje, ale siostra mnie straszy, że mi się mięśnie brzucha rozejdą. Ja jej wtedy mówię jakie mieście
reklama
Uwielbiam zajęcia ze stepami kiedyś nałogowo chodziłam, a teraz nie ma gdzieja już byłam na step aerobik i wszystko ok