reklama
No muszę go poszukać, w ogóle chyba przejrzę co mam pochowane w szafkach, bo zaraz część zabawek będzie już nieprzydatna czemu dzieci tak szybko rosną?Otwórz super jest!
G
gość _199
Gość
A to mojej siostrze się bolerioza ujawniła, bo kleszcza miała jako nastolatka, bez rumienia, zero objawów, ale lekarz jej powiedział, że na pewno kilka lat ma bolerioze ;/jeden w miejscu ugryzienia, wstawiłam zdjęcie.
Jak szybko zareagujesz to co innego chyba.
Michalina_25
Fanka BB :)
a to jest dokladnie otoczka miejsca ugryzienia nie wiem, zjem antybiotyk. Myśle ze zaszkodzi mi mniej niż ewentualna bolerioza. A za jakis czas zrobie przeciwciała i zobacze co to byłoWygląda jak rumień wędrujący chociaż on zazwyczaj nie jest w miejscu ugryzienia. Po wyleczeniu rumienia nie rozwinie się bolerioza. Uszy do góry
G
gość _199
Gość
Już ci pisze.@ness. Mogłabyś napisać w skrócie co trzeba kupić do pieluch, jakieś kieszonki, otulacze to dla mnie czarna magia. A może bym coś spróbowała chociaż w upały?
Ja mam otulacze bobolider 3 sztuki, na allegro kupiłam. Do tego mam pieluchy tetrowe o grubszej gramaturze, mogę podrzucić ci na priv skąd kupowałam, bo do o wiele chłodniejsze niż zwykle pieluchy.
Do tego mam wkłady bambusowe, które zakładam pod pieluchę tetrową, jak wybieram się na spacery, albo do sklepu z młodym.
Michalina_25
no własnie tak samo mi powiedziała lekarka jednak mimo wszystko sie denerwujęA to mojej siostrze się bolerioza ujawniła, bo kleszcza miała jako nastolatka, bez rumienia, zero objawów, ale lekarz jej powiedział, że na pewno kilka lat ma bolerioze ;/
Jak szybko zareagujesz to co innego chyba.
G
gość _199
Gość
W takim razie póki co zachowaj spokój, wiem że to trudne, ale musisz poczekać na koniec kuracji.no własnie tak samo mi powiedziała lekarka jednak mimo wszystko sie denerwuję
*Katarina*
Mikstura
Też mamy bananka i małpkęMy jeszcze mamy takiego bananka
Załączniki
reklama
Mikstura
Pewnie, chętnie Dziękuję!Już ci pisze.
Ja mam otulacze bobolider 3 sztuki, na allegro kupiłam. Do tego mam pieluchy tetrowe o grubszej gramaturze, mogę podrzucić ci na priv skąd kupowałam, bo do o wiele chłodniejsze niż zwykle pieluchy.
Do tego mam wkłady bambusowe, które zakładam pod pieluchę tetrową, jak wybieram się na spacery, albo do sklepu z młodym.