reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Polecam załącznik na wzmocnienie mięśni brzucha po ciąży i przed ćwiczeniami, w sumie nawet nie trzeba robić dzień po dniu, spokojnie można co drugi dzień etc. Robiłam żeby rozejście szybko się zeszlo i mój brzuch wygląda lepiej niż przed ciążą

Załączniki

• 21-Day-Diastasis-Recti-Workout-Challenge.pdf
    673,7 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Dziewczyny kp, macie jakiś patent na karmienie w tym upale? Młody cały mokry ode mnie jest, że mnie się leje nawet przed karmieniem 🥵

Dziewczyny po CC, cwiczycie już coś ? Ja chcę zacząć biegać, bo jednak w domu treningi nie dla mnie 🙈 tylko zastanawiam się czy mogę.
Ja zaczelam biegac i robilam sobie fitness domowy, ale pozniej zaprzestalam - chce sie sprawdzic u fizjo uroginekologicznego. Na razie sie przerzucilam na rower.

Ja karmie na leżąco, nago 😎
No ja właśnie też na leżąco w najkrótszej i najcienszej sukieneczce jaką mam. Ale ze mnie w ogóle wybitnie się leje przy wysokich temperaturach, więc to nic nie daje 😑 mam wrażenie, że cała się topie. Młody zgłasza się dzisiaj do piersi co max 2 godziny, zakładam, że chce mu się pić... 🥵

Mój fajnie sobie też trzyma 😁

Załączniki

• photocollage_202161817108722.jpg
    photocollage_202161817108722.jpg
    197,1 KB · Wyświetleń: 87
No ja właśnie też na leżąco w najkrótszej i najcienszej sukieneczce jaką mam. Ale ze mnie w ogóle wybitnie się leje przy wysokich temperaturach, więc to nic nie daje 😑 mam wrażenie, że cała się topie. Młody zgłasza się dzisiaj do piersi co max 2 godziny, zakładam, że chce mu się pić... 🥵
To daj mu może wody?

reklama
Do góry