Ja tez mam dwoch znajomych, mowili ze jak sie uaktywni to jest masakra, szpital itp. Ale wiele osob przechorowuje bezobjawowo.Moja koleżanka ma i na początku tylko miała jeden antybiotyk i po zaleczeniu żadnej powtórki, a minęło już z 10 lat.
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
u mnie pojawiło sie takie cos, okolo 2 tyg temu w lesie mnie cos ugryzło ale nie widziałam tam żadnego kleszcza ani nic, jednak czerwone dalej nie zeszło to poszłam wczoraj do lekarza. Lekarka stwierdziła że profilaktycznie proponuje wziąść antybiotyk bo z badan krwi jeszcze to nie wyjdzie a jak szybko sie zareaguje i poda antybiotyk to nie powinno byc problemu. Gorzej wlasnie z osobami u ktorych rumień sie nie pojawia i mają objawy bólowe po dluzszym czasie: stawy itd. U mnie jest tylko ten rumień.Moja koleżanka ma i na początku tylko miała jeden antybiotyk i po zaleczeniu żadnej powtórki, a minęło już z 10 lat.
Załączniki
Michalina_25
mam nadzieję że tak zle nie bedziePrzepraszam. Na pocieszenie ci powiem, że od 2 lat cisza. Więc nie jest źle! Początek miala gorszy
Ja dostałam takiego od mamy, ale jeszcze nie używałam. Czaruś nie ciągnie do gryzaków, do buzi woli wkładać rączki, tetrę i ewentualnie zabawki ale w sumie dam mu na próbę, to jednak bardziej zabawkę przypomina niż typowego gryzakaNa ktora z was? Ja wlasnie kupilam i jestem ciekawa. Kupilam tez innego smoczka niż bibs.
G
gość _199
Gość
Jej to wyszło właśnie po ciąży. Córka ma 7 lat i nadal się z tym buja. Próbowała już wszystkiego, miała nawet antybiotyki wlewane dożylnie, są dni kiedy nie potrafi wstać z łóżka. Jak miała kurację antybiotykami, to każdy wyjście na słońce sprawiało, że aż się paliła na słońcu.ja właśnie mam podejrzenie, dostałam antybiotyk.
Siostra ma, czyli to caly czas jest ta choroba? Bo ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec
Wyszły ci takie pręgi na ciele ?
Hani się bardzo podobaKupiłam dwa dni temu . Mała sobie gryzie ale prawda strasznie się przy tym ślini.... Czasem mam wrażenie że się denerwuje że nic nie leci albo złości się że nie może trafić do buzi
Załączniki
Otwórz super jest!Ja dostałam takiego od mamy, ale jeszcze nie używałam. Czaruś nie ciągnie do gryzaków, do buzi woli wkładać rączki, tetrę i ewentualnie zabawki ale w sumie dam mu na próbę, to jednak bardziej zabawkę przypomina niż typowego gryzaka
Czemu taka decyzja?@ness. Mogłabyś napisać w skrócie co trzeba kupić do pieluch, jakieś kieszonki, otulacze to dla mnie czarna magia. A może bym coś spróbowała chociaż w upały?
reklama
Michalina_25
jeden w miejscu ugryzienia, wstawiłam zdjęcie.Jej to wyszło właśnie po ciąży. Córka ma 7 lat i nadal się z tym buja. Próbowała już wszystkiego, miała nawet antybiotyki wlewane dożylnie, są dni kiedy nie potrafi wstać z łóżka. Jak miała kurację antybiotykami, to każdy wyjście na słońce sprawiało, że aż się paliła na słońcu.
Wyszły ci takie pręgi na ciele ?