marta18691
Fanka BB :)
Wogole chore to jest ze dziecko moze tak namieszacNo ja o tym też pomyślałam, ale mówię różni są ludzie, a raczej mało prawdopodobne żeby sobie tak zażartowała, a tu proszę jakiś inny żartowniś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wogole chore to jest ze dziecko moze tak namieszacNo ja o tym też pomyślałam, ale mówię różni są ludzie, a raczej mało prawdopodobne żeby sobie tak zażartowała, a tu proszę jakiś inny żartowniś
No to dobrze bo kazda tak czuwala czy dziecko oddychaDziewczyny ja was bardzo przepraszam, gówniarz każdego wystraszył... nigdy w życiu to dziecko nie wejdzie do mojego domu. Sprawa jest już zgłoszona na policje.
Ja zawsze przystawiam do dwóch. Najpierw do jednej na 10-12 minut, potem daje drugą pierś i wtedy ssie od 7 do 15 minut. Ostatnio je rzadziej, wczoraj 4.5h przerwy w dzień miała i nadal nie zgłaszała że jest głodna więc sama z siebie ją przystawilamDziewczyny KP! Czy wasze dzieci może jakoś teraz zwiększają ilość zjadanego mleka?
Wcześniej młody zjadał zwykle jedna pierś. Teraz coraz częściej je też z drugiej i to solidnie bo wcześniej to było poniżej 10min na jedno karmienie, a teraz zwykle pierwsza pierś powyżej 10 min i druga niewiele mniej a ja jestem tak pełną mleka, że aż mnie czasami bolą cycuchy i się zastanawiam czy młody zaczal późno dojrzewać
wszyscy mi trąbią o skoku 10-12 tydzień, że zaraz będzie płacz i marudzenie, a to wzmożone spożywanie mleka to jedyna zmiana w jego zachowaniu ostatnio...
Jak sugerowałam delikatnie wyżej: nie wierzę. Ale szkoda mi czasu na wchodzenie w ewentualne internetowe kłótnieDopiero nadrobiłam zaległe strony bo przy małej nie zawsze mogę, i czytam ze tam w marcowych mamach jednak nic się nie stało. Z jednej strony cale szczęście bo to by była naprawdę tragedia. Ale z drugiej ? Czy Wy naprawde wierzycie ze 14 latek by wymyślił taka historie ? Ze niby on wie co to monitor oddechu i na jakiej zasadzie to działa? I co najlepsze ze ma dostęp do telefonu czyjegoś czy tam konta przez 2-3 dni i dana osoba korzystając z forum tego nie widzi ? I skad kuzyn wie ze akurat ta osoba udziela się na takim forum a nie innym? sory ale ja jakoś tego nie łykam ;D
Boze jakie realistyczne. Gdybym tak znalazła gdzieś na ulicy, to bym chyba zawału dostałaZrobiłam wczoraj odlew dłoni i stopy młodej średni efekt wyszedł
Mam to samoJak sugerowałam delikatnie wyżej: nie wierzę. Ale szkoda mi czasu na wchodzenie w ewentualne internetowe kłótnie
mi też się tak wydaje, ja przed ciążą nie wiedziałam nawet co to monitor oddechu a co dopiero chłopak 14 latJak sugerowałam delikatnie wyżej: nie wierzę. Ale szkoda mi czasu na wchodzenie w ewentualne internetowe kłótnie
Możecie mi wierzyć albo i nie, ja nie mam siły tłumaczyć wam jak było, skąd kuzyn wiedział o forum, a zresztą... wiedział bo mu pokazałam i dużo opowiadałam o wszystkim.Jak sugerowałam delikatnie wyżej: nie wierzę. Ale szkoda mi czasu na wchodzenie w ewentualne internetowe kłótnie
Forum też mu pokazywałam, miał dostęp do mojego telefonu, bo znał pin. A nie widziałam wpisów bo po prostu tu nie zaglądałamMożecie mi wierzyć albo i nie, ja nie mam siły tłumaczyć wam jak było, skąd kuzyn wiedział o forum, a zresztą... wiedział bo mu pokazałam i dużo opowiadałam o wszystkim.