reklama
marta18691
Fanka BB :)
Lol to duza babkaTo moja przy waszych to duza baba juz ;D wczoraj 5.5kg i skończone 2 miesiące jest juz vo dźwignąć
zgredzus
Mój 9 tygodni i dzisiaj na szczepieniu 5480, popłakał chwilę przy wkluciach a rotawirusa jadł aż się oblizywał. Po szczepieniu normalny jak zawsze. Dałam zapobiegawczo paracetamol i teraz śpi przytulony do taty . Bo ten nasz to taki tuluś.
Ile waza wasze maluchy? Moja dzisiaj 5300. Jutro 10 tygodni bedzis miala
Moja pila te rotawirusy pieknie a za 15 minut zwymiotowala takze pewnie nic jej to nie daMój 9 tygodni i dzisiaj na szczepieniu 5480, popłakał chwilę przy wkluciach a rotawirusa jadł aż się oblizywał. Po szczepieniu normalny jak zawsze. Dałam zapobiegawczo paracetamol i teraz śpi przytulony do taty . Bo ten nasz to taki tuluś.
KarolinaAnna.K
Moja w niedzielę będzie miała 8 tygodni i waży 4,930. Ale ostatnio mi malutko przybiera. Pediatra kazała się nie martwić i nie ważyć w domu... i tak jednak ważę, bo się martwię.
kwiatek250
Moja podobnie... 8 tyg. i 5200To moja przy waszych to duza baba juz ;D wczoraj 5.5kg i skończone 2 miesiące jest juz vo dźwignąć
Nic tylko sie cieszyć ze przybieraja ba wadze ;p gorzej jakby to szło w druga stronę. U nas to aż się trzęsie do mlekaMoja podobnie... 8 tyg. i 5200
kwiatek250
Moja właśnie cycka chce mi zjeść
Maluszek001
Mam to samo. W tamtym tygodniu przybrała w tydzień tylko 50g... Niby wszyscy mówią żeby się nie martwić, ale wiadomo jak to wychodzi. Zaczęłam ją kontrolować ile zjada sama z cyckow. I się okazało ze potrafi zjeść 60ml ... I ostatnio dwa razy z rzędu tyle zjadła. Więc zaczęłam znowu używać laktatora częściej, bo z dziecka zrobił mi się leniuchMoja w niedzielę będzie miała 8 tygodni i waży 4,930. Ale ostatnio mi malutko przybiera. Pediatra kazała się nie martwić i nie ważyć w domu... i tak jednak ważę, bo się martwię.
reklama
Moja tez malo przybiera. Doktor mi mówiła ze na piersi i tak jest dobrze. Ze nie wolno patrzec nandziexibktore jedza mm bo zupełnie inaczej przybierają. Takze ja spokojnje do tego podchodze za 2 tyg zobacze ile przybrałaMam to samo. W tamtym tygodniu przybrała w tydzień tylko 50g... Niby wszyscy mówią żeby się nie martwić, ale wiadomo jak to wychodzi. Zaczęłam ją kontrolować ile zjada sama z cyckow. I się okazało ze potrafi zjeść 60ml ... I ostatnio dwa razy z rzędu tyle zjadła. Więc zaczęłam znowu używać laktatora częściej, bo z dziecka zrobił mi się leniuch