U mnie dzis wyglada takHehe u nas polgodzinne drzemki to ostatnio bez szczepien ale polozna nam dzisiaj powiedziala ze nasza mala potrzebuje bardzo bliskosci, wiec testuje przytulanie i mloda spi juz godzine no ale ona jest nieprzewidywalna, jutro to moze nie zadzialac
ale po szczepieniach nam tez mowili ze moze byc marudna. Mielismy to szczescie ze byla senna. Za to w nastepne dni nadrabiala
reklama
Tez potrzebuje bliskosciU mnie dzis wyglada tak
dzisiaj wlasnie probowalam nauczyc moja kangurowania, ale pelznie do cyca od razu ten maly addict ale bedziemy cwiczyc dalej zeby tatus mogl kangurowac, a mamusia miala chwile dla siebie
Pozdrowienia od siostry blizniaczki ! My mamy wlasnie tak.
Załączniki
Maluszek001
Fanka BB :)
Wczoraj ją ważyłam to było 4440 . Też jutro 10 tygodni ☺Ile waza wasze maluchy? Moja dzisiaj 5300. Jutro 10 tygodni bedzis miala
Moja ostatnio tez szuka ciagle cycucha jak ja biore na ręce i tak smiesznie wypluwa dydka i trze nosen o cycaTez potrzebuje bliskosci
dzisiaj wlasnie probowalam nauczyc moja kangurowania, ale pelznie do cyca od razu ten maly addict ale bedziemy cwiczyc dalej zeby tatus mogl kangurowac, a mamusia miala chwile dla siebie
Pozdrowienia od siostry blizniaczki ! My mamy wlasnie tak.
No ja wlasnie przez takie akcje nie jestem w stanie jej nosic na rekachMoja ostatnio tez szuka ciagle cycucha jak ja biore na ręce i tak smiesznie wypluwa dydka i trze nosen o cyca
marta18691
Moj z 4.5kg wazy i tez jutro 10tydzien bedzie mialIle waza wasze maluchy? Moja dzisiaj 5300. Jutro 10 tygodni bedzis miala
*Katarina*
Moja waży 4800, ma 7 tygodni. No jest okrąglutka . My już po szczepieniu, nie było najgorzej, płakała przy ukłuciach ale zaraz po już była spokojna. Teraz oczywiście siedzę i obserwuje jej każdy ruch, zachowanie, póki co zachowuje się jak zazwyczaj.Ile waza wasze maluchy? Moja dzisiaj 5300. Jutro 10 tygodni bedzis miala
Haha u mnie dzisiaj to samoU mnie dzis wyglada tak
reklama
Mój ważył 4480 g na szczepieniu, ale wtedy miał niecałe 7 tygodni.Ile waza wasze maluchy? Moja dzisiaj 5300. Jutro 10 tygodni bedzis miala