reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój 9 tygodni i dzisiaj na szczepieniu 5480, popłakał chwilę przy wkluciach a rotawirusa jadł aż się oblizywał. Po szczepieniu normalny jak zawsze. Dałam zapobiegawczo paracetamol i teraz śpi przytulony do taty . Bo ten nasz to taki tuluś.
Ile waza wasze maluchy? Moja dzisiaj 5300. Jutro 10 tygodni bedzis miala

Mój 9 tygodni i dzisiaj na szczepieniu 5480, popłakał chwilę przy wkluciach a rotawirusa jadł aż się oblizywał. Po szczepieniu normalny jak zawsze. Dałam zapobiegawczo paracetamol i teraz śpi przytulony do taty . Bo ten nasz to taki tuluś.
Moja pila te rotawirusy pieknie a za 15 minut zwymiotowala takze pewnie nic jej to nie da

Moja w niedzielę będzie miała 8 tygodni i waży 4,930. Ale ostatnio mi malutko przybiera. Pediatra kazała się nie martwić i nie ważyć w domu... i tak jednak ważę, bo się martwię.

Moja w niedzielę będzie miała 8 tygodni i waży 4,930. Ale ostatnio mi malutko przybiera. Pediatra kazała się nie martwić i nie ważyć w domu... i tak jednak ważę, bo się martwię.
Mam to samo. W tamtym tygodniu przybrała w tydzień tylko 50g... Niby wszyscy mówią żeby się nie martwić, ale wiadomo jak to wychodzi. Zaczęłam ją kontrolować ile zjada sama z cyckow. I się okazało ze potrafi zjeść 60ml ... I ostatnio dwa razy z rzędu tyle zjadła. Więc zaczęłam znowu używać laktatora częściej, bo z dziecka zrobił mi się leniuch 🤷‍♀️

reklama
Mam to samo. W tamtym tygodniu przybrała w tydzień tylko 50g... Niby wszyscy mówią żeby się nie martwić, ale wiadomo jak to wychodzi. Zaczęłam ją kontrolować ile zjada sama z cyckow. I się okazało ze potrafi zjeść 60ml ... I ostatnio dwa razy z rzędu tyle zjadła. Więc zaczęłam znowu używać laktatora częściej, bo z dziecka zrobił mi się leniuch 🤷‍♀️
Moja tez malo przybiera. Doktor mi mówiła ze na piersi i tak jest dobrze. Ze nie wolno patrzec nandziexibktore jedza mm bo zupełnie inaczej przybierają. Takze ja spokojnje do tego podchodze za 2 tyg zobacze ile przybrała

Do góry