Ja nie mam, nawet nie wiedziałam że jest taki zabobonNikt nie wierzy a każdy czerwona kokardę ma przy wozku
reklama
Mój na mnie pani doktor mówi, bo zawsze wiem lepiej jakie leki brać (albo raczej nie brać ), a mama to mi zawsze wyniki badań do analizy dajeJa to przez mamusie wierzę w takie coś mąż mnie nazywa znachor ale to nie moja wina, ze ja nie lubię leków haha.dzieki mnie chociaz on nie choruje, a kiedyś na wszystko leki i leki ale smieje sie ze mnie
Ja teraz tez nie mam, jakos brak czasu ale mama wraca trzeba zrobićJa nie mam, nawet nie wiedziałam że jest taki zabobon
kwiatek250
Fanka BB :)
Oczy pełne miłości❤4 tygodnie i 4 dni.
Jak widać na załączonym obrazku ciężko dobrze ssać i się patrzeć jednocześnie.
Zobacz załącznik 1252485
marta18691
Co na swieta kupujecie dziecia?
Sylwia99
Mojej kupuje sukieneczkę a Ty? u nas na zajączka prezentów nie dajemy, zresztą dzieci takie nieznośne są, że nie zasługują na prezenty.. Co najwyżej po jajku dostanąCo na swieta kupujecie dziecia?
Ja jeszcze nie wiem co starszej kupie, bo ona wszystko ma... A z reszta dla mnie zajączek to słodycze, ale mąż pewnie bedzie chcial jak zwykle cos kupic...Co na swieta kupujecie dziecia?
marta18691
Hehe no tak... Najgorsze ze maly ma wszystko ciuchow pełno zabawek tezale w pepco kupilam kocyk z minki szary w gwiazdki do tego sliniak i pieluszki 3tetrowe a dziewczynka takie same leginsy i bluzkę z myszka minnie do tego jeszcze pelno slodyczy i jeszcze moze chomika dostana bo klatke mamJa jeszcze nie wiem co starszej kupie, bo ona wszystko ma... A z reszta dla mnie zajączek to słodycze, ale mąż pewnie bedzie chcial jak zwykle cos kupic...
Michalina_25
Ktoś mi chyba dziecko dzisiaj podmienił tylko na rękach...każda próba odłożenia = ryk, a raczej wrzask.
reklama
U mnie to samo. A jak już mi się uda cudem odłożyć to się budzi po 30 minutachKtoś mi chyba dziecko dzisiaj podmienił tylko na rękach...każda próba odłożenia = ryk, a raczej wrzask.
Czy Wasze dzieci też nie potrafią sobie poleżeć spokojnie i się pogapić? Mój to jak nie śpi i nie jje to marudzi i płacze