reklama
Nikt nie wierzy a każdy czerwona kokardę ma przy wozkuCiocia moja, jak przyjechała i przyszła to powiedziała "tfu tfu żeby nie zaczarować". Ale śmiechem żartem, jak sąsiadów syn przyszedł i spojrzał na moją, to później mi wrzeszczała jak nie wiem kto a wzrok, to on ma okropny
Sylwia99
Fanka BB :)
No ja mam kiedyś i na siostry syna sąsiadka spojrzała, a potem to była masakra serio niby to zabobon głupi, no ale dwa razy u sióstr tak było. I u mnie, o ile to było to, albo to kolki się wtedy zaczęłyNikt nie wierzy a każdy czerwona kokardę ma przy wozku
Sylwia99
3 miesiące aż rehabilitacji?W niedzielę moja mama wraca po 3 miesiacach rehabilitacji. Zobaczy dopiero wnusie pierwszy raz na zywo. Nie wiem kiedy ten czas ucieka... W sobote ide sprzatac jej mieszkaniw bo ojciec taki bajzel narobił
Ja to przez mamusie wierzę w takie coś mąż mnie nazywa znachor ale to nie moja wina, ze ja nie lubię leków haha.dzieki mnie chociaz on nie choruje, a kiedyś na wszystko leki i leki ale smieje sie ze mnieNo ja mam kiedyś i na siostry syna sąsiadka spojrzała, a potem to była masakra serio niby to zabobon głupi, no ale dwa razy u sióstr tak było. I u mnie, o ile to było to, albo to kolki się wtedy zaczęły
Tak, biedna 3 miesiace wytrzymala. Przez covida ani odwiedzić ani nic... Masakra... Dobrze, ze juz wraca bo wnuki zapomna jak wyglada. A moja Basia ciagle trzyna dla niej prezent na dzien babci3 miesiące aż rehabilitacji?
Omg, jaki slodziak ale sie rozkoszuje to ja mowie ze moja ma relacje z moim cycem a nie ze mna. Jak dam to nic innego nie widzi4 tygodnie i 4 dni.
Jak widać na załączonym obrazku ciężko dobrze ssać i się patrzeć jednocześnie.
Zobacz załącznik 1252485
Sylwia99
Oczy jak Osła ze Shreka4 tygodnie i 4 dni.
Jak widać na załączonym obrazku ciężko dobrze ssać i się patrzeć jednocześnie.
Zobacz załącznik 1252485
Sylwia99
O matko strasznie długo.. Zdrówka dużo dla niej.Tak, biedna 3 miesiace wytrzymala. Przez covida ani odwiedzić ani nic... Masakra... Dobrze, ze juz wraca bo wnuki zapomna jak wyglada. A moja Basia ciagle trzyna dla niej prezent na dzien babci
reklama
KarolinaAnna.K
Moja to ma jakiś specjalny radar i wbija często paznokcie prosto w brodawkę... No ale to z miłości wszystko, wiadomoO jaka sama słodycz u mnie ten sam problem patrzy na mnie. A najlepiej jak wbija ni pazurki w dekolt boli ale urocze to jest
My nie mamyNikt nie wierzy a każdy czerwona kokardę ma przy wozku
To dobrze, chociaż prawidłowe chwytaOmg, jaki slodziak ale sie rozkoszuje to ja mowie ze moja ma relacje z moim cycem a nie ze mna. Jak dam to nic innego nie widzi