reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja to przez mamusie wierzę w takie coś 😂 mąż mnie nazywa znachor 😂😂 ale to nie moja wina, ze ja nie lubię leków haha.dzieki mnie chociaz on nie choruje, a kiedyś na wszystko leki i leki 😂ale smieje sie ze mnie 😋
Mój na mnie pani doktor mówi, bo zawsze wiem lepiej jakie leki brać (albo raczej nie brać 😂), a mama to mi zawsze wyniki badań do analizy daje 😂

Ja jeszcze nie wiem co starszej kupie, bo ona wszystko ma... A z reszta dla mnie zajączek to słodycze, ale mąż pewnie bedzie chcial jak zwykle cos kupic...
Hehe no tak... Najgorsze ze maly ma wszystko ciuchow pełno zabawek tez😂ale w pepco kupilam kocyk z minki szary w gwiazdki do tego sliniak i pieluszki 3tetrowe a dziewczynka takie same leginsy i bluzkę z myszka minnie do tego jeszcze pelno slodyczy😂 i jeszcze moze chomika dostana bo klatke mam😆

reklama
Ktoś mi chyba dziecko dzisiaj podmienił😨 tylko na rękach...każda próba odłożenia = ryk, a raczej wrzask.
U mnie to samo. A jak już mi się uda cudem odłożyć to się budzi po 30 minutach😒
Czy Wasze dzieci też nie potrafią sobie poleżeć spokojnie i się pogapić? Mój to jak nie śpi i nie jje to marudzi i płacze😑

Do góry