reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To jest nas więcej, bo ja tez wieczorem jakąś tragedię przechodzilam i myślałam że urodze zaraz 😅 skurcze i brzuch mnie bolal a oczywiście nospa się skończyła 🙄
Ja raz tylko wzielam nospe w ciazy 😁staram sie przeczekać, kąpiel itp. Nie wiem ile w tym prawdy ale nospa w ciazy niby szkodzi napięciu miesni u dzieci. Ale tez myslalan ze wczoraj urodzę 😂😂 a jeszcze nie mogę bo remont 😂

reklama
U nas dzisiaj ciężki dzień. Od nocy meczy mnie palacy bol żołądka. Nie wiem czy jestem tak skopana na gorze czy to od zgagi ale nawet jedzenie dzis nie idzie i po wszystkim mam taki mega dziwny smak w ustach. Takze dzisiaj u nas lekka dieta bo inaczej to ciężko;D
Oj moja noc tez ciezka byla xD zgaga mnie tak paliła, ze myslalam ze ognem zaczne ziać! Tak nigdy nie mialam. Az o 2 w nocy wstalam po migdały bo ponoć pomagają. 🤣
Dzis mialam pierwsze ktg w szpitalnej przychodni , wszystko okej :)

Haha widzę że nie tylko dla mnie ta końcówka ciazy nie jest łaskawa;p dobrze wiedzieć ze jest nas więcej;D walizki popakowane? U mnie ciagle coś przekładam i sprawdzam ;p
Ktora z dziewczyn dzis wizytuje ? Dajcie znać po;)
Ja spakowalam sie wczoraj 😀 czekam tylko na paczke z preparatami do mycia maluszka, balsamik, bepanthen, szczoteczka dla mnie plus mini pasta 😀 i to juz koniec bedzie ! Na sam koniec tylko ladowarka zostanie

Haha widzę że nie tylko dla mnie ta końcówka ciazy nie jest łaskawa;p dobrze wiedzieć ze jest nas więcej;D walizki popakowane? U mnie ciagle coś przekładam i sprawdzam ;p
Ktora z dziewczyn dzis wizytuje ? Dajcie znać po;)
Mozna uznac ze spakowana😁zostaly kosmetyki ale to na szybko zgarnę 😁 najważniejsze w środku jest 😁

Ja tez 1raz wzielam jak naprawde bardzo mnie już bolalo[emoji38]ogolnie jestem przeciwniczka tabletek
Ja raz tylko wzielam nospe w ciazy [emoji16]staram sie przeczekać, kąpiel itp. Nie wiem ile w tym prawdy ale nospa w ciazy niby szkodzi napięciu miesni u dzieci. Ale tez myslalan ze wczoraj urodzę [emoji23][emoji23] a jeszcze nie mogę bo remont [emoji23]

U nas dzisiaj ciężki dzień. Od nocy meczy mnie palacy bol żołądka. Nie wiem czy jestem tak skopana na gorze czy to od zgagi ale nawet jedzenie dzis nie idzie i po wszystkim mam taki mega dziwny smak w ustach. Takze dzisiaj u nas lekka dieta bo inaczej to ciężko;D
U mnie o dziwo noc w miarę spokojna jak na noc przed wizytą u lekarza, chociaż z tym brzuchem to coraz gorzej i na odrobinkę siku się budzę i lecę do toalety jakbym nie wiem ile tam tego moczu miała 😯, za to dzisiaj mam masakryczną zgagę, ale też się nie oszczędzałam. Od rana wizyta u lekarza, potem korzystając z urlopu chłopaka, pojechaliśmy tu i tam pozałatwiać różne rzeczy plus zakupy no i mam dość! A jeszcze trochę do roboty mam w domu, jutro też pół dnia mnie nie będzie, więc pakowanie znów przesunie się w czasie 😂

Co to wizyty to wszystko ok, nic nie zwiastuje wcześniejszego porodu, więc wymaz na paciorkowca za 2 tygodnie, wtedy też będę miała pierwsze KTG. Maluszek waży trochę ponad 2600g (34+5), więc odetchnęłam, bo to waga w normie, jest niby ciut większy - największe ma nóżki, ale to pewnie po tacie wysoki będzie 😂 I całe szczęście, jest już ułożony główkowo 🥰

To ladnie[emoji173]
Co to wizyty to wszystko ok, nic nie zwiastuje wcześniejszego porodu, więc wymaz na paciorkowca za 2 tygodnie, wtedy też będę miała pierwsze KTG. Maluszek waży trochę ponad 2600g (34+5), więc odetchnęłam, bo to waga w normie, jest niby ciut większy - największe ma nóżki, ale to pewnie po tacie wysoki będzie [emoji23] I całe szczęście, jest już ułożony główkowo [emoji3059]

reklama
Do góry