Ale bierzesz żelazo? Bo ja biorę ale hemoglobina cały czas 11. To odpoczywaj teraz dużo, bo jeszcze będziesz styczniową mamąU mnie nie wiem jakim cudem, ale hemoglobina podskoczyła miałam 12, 0 a teraz 12,6 i u mnie szyjka już miękka się robi, także ja oby do 28 stycznia, aby 37 tydzień skończyć w czwartek jadę na pobranie wymazu
reklama
Ooo fajnie, ze juz sie pomału robi miekka szykuje się.U mnie nie wiem jakim cudem, ale hemoglobina podskoczyła miałam 12, 0 a teraz 12,6 i u mnie szyjka już miękka się robi, także ja oby do 28 stycznia, aby 37 tydzień skończyć w czwartek jadę na pobranie wymazu
Maluszek001
Fanka BB :)
Ja już po wizycie. Szyjka się całe szczęście nie skróciła bardziej, jest twarda i zamknięta. ☺ Wymaz pobrany. Tętno malutkiej dobre, z serduszkiem wszystko ok. ☺ kolejna wizyta za 2 tygodnie i wtedy sprawdzi jak na wadze przybiera. Luteiny mam już nie brać i żelazo co 2 dni bo wyniki są dobre ☺ i mam się umówić na ktg od 37 tygodnia
Nom 38tydz donoszona ciąża wiec nic w tym dziwnego
w zasadzie to 37 juz donoszona im dluzej w brzuchu tym lepiej. Ale wlasnie 38tydzien to taki margines zeby porod sie sam nie rozpoczal, bo jak sie zacznie sam drogami naturalnymi to moze byc problem z cc...
w zasadzie to 37 juz donoszona im dluzej w brzuchu tym lepiej. Ale wlasnie 38tydzien to taki margines zeby porod sie sam nie rozpoczal, bo jak sie zacznie sam drogami naturalnymi to moze byc problem z cc...
Sylwia99
Nie biorę właśnie odpoczywam i leżę, kiedy tylko mogęAle bierzesz żelazo? Bo ja biorę ale hemoglobina cały czas 11. To odpoczywaj teraz dużo, bo jeszcze będziesz styczniową mamą
Sylwia99
Odliczam dniOoo fajnie, ze juz sie pomału robi miekka szykuje się.
MimiiMalwina
U mnie też problem.z zelazem.. wrr mam.11.3 A biorę żelazo staram.się odżywiać zdrowo aa dalej problemNie biorę właśnie odpoczywam i leżę, kiedy tylko mogę
Sylwia99
Ja jak jadłam więcej buraków to nic mi nie pomogło, chociaż nie miałam poniżej 12. A teraz jakoś samo się podniosłoU mnie też problem.z zelazem.. wrr mam.11.3 A biorę żelazo staram.się odżywiać zdrowo aa dalej problem
marta18691
To duza familia[emoji16]
Ja mam 5 sióstr, w tym dwie w domu co mają dzieci [emoji85] i one zawsze chętnie do dzieci przyjeżdżają [emoji16] siostry to siostry i rodzice moi, bo na miejscu [emoji4] ale zaraz z narzeczonego strony chętnie mama zechce przyjechać jak najszybciej i jego siostra [emoji57]
reklama
marta18691
To super[emoji173]
Ja już po wizycie. Szyjka się całe szczęście nie skróciła bardziej, jest twarda i zamknięta. [emoji5] Wymaz pobrany. Tętno malutkiej dobre, z serduszkiem wszystko ok. [emoji5] kolejna wizyta za 2 tygodnie i wtedy sprawdzi jak na wadze przybiera. Luteiny mam już nie brać i żelazo co 2 dni bo wyniki są dobre [emoji5] i mam się umówić na ktg od 37 tygodnia