reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja się ogólnie spakowałam w jedną walizkę. I o dziwo zmieściłam się;D ale tak codziennie myślę o tej walizce i zastanawiam się czy nie przepakować części rzeczy w drugą mala torbę. Chodzi mi o rzeczy które będą mi najpierw potrzebne na izbie przyjęć typu koszula szlafrok klapki. Jakas woda i dokumenty. Żeby nie szukać tego w walizce na izbie przyjęć tylko mieć w małej torbie.

Ja się ogólnie spakowałam w jedną walizkę. I o dziwo zmieściłam się;D ale tak codziennie myślę o tej walizce i zastanawiam się czy nie przepakować części rzeczy w drugą mala torbę. Chodzi mi o rzeczy które będą mi najpierw potrzebne na izbie przyjęć typu koszula szlafrok klapki. Jakas woda i dokumenty. Żeby nie szukać tego w walizce na izbie przyjęć tylko mieć w małej torbie.
Spokojnie kochana, zdążysz wszystko zrobic na ip. 😁Ja biore jednak jedna walizkę bo siostra mowila, ze trzeba samemu sobie u nas dzwigac walizki

Ja biorę jedną średnią walizkę i dodatkowo torbę małą na ramię żeby tylko zmieścić w niej rzeczy na sam poród [emoji16]
Spokojnie kochana, zdążysz wszystko zrobic na ip. [emoji16]Ja biore jednak jedna walizkę bo siostra mowila, ze trzeba samemu sobie u nas dzwigac walizki

Cześć dziewczyny, ja też już dzisiaj po wizycie, moja kluska waży już 2500g. ( 34+6tc) ale wszystkie parametry ma jak na 36tc a obwód brzuszka na 33tc. Poza tym to mówiła, że główka jest już bardzo nisko ale szyjka jeszcze trzyma i też miałam dzisiaj pobierany ten wymaz, który musiałam zawieźć do laboratorium.

Jestem wykończona dzisiejszym dniem, wyszłam z domu po 10ej a jakąś godzinę temu dopiero wróciłam, dużo załatwiania dzisiaj miałam i jak na złość znowu rwa nie daje mi żyć 😔
byłam się niedawno wykąpać i kątem oka zobaczyłam czerwony skrzep ale nie zdążyłam się dobrze przyjrzeć, więc nie wiem czy może ten czop dalej wylatuje.

reklama
Spokojnie kochana, zdążysz wszystko zrobic na ip. 😁Ja biore jednak jedna walizkę bo siostra mowila, ze trzeba samemu sobie u nas dzwigac walizki
Ojej to nie ciekawie, ja też staram się upchać wszystko do jednej walizki ale mam małą, więc ciężko, chyba będę musiała pampersy do osobnej torby tylko spakować 😏

Do góry