Ja raz tylko wzielam nospe w ciazy staram sie przeczekać, kąpiel itp. Nie wiem ile w tym prawdy ale nospa w ciazy niby szkodzi napięciu miesni u dzieci. Ale tez myslalan ze wczoraj urodzę a jeszcze nie mogę bo remontTo jest nas więcej, bo ja tez wieczorem jakąś tragedię przechodzilam i myślałam że urodze zaraz skurcze i brzuch mnie bolal a oczywiście nospa się skończyła
reklama
Monik93
Fanka BB :)
Oj moja noc tez ciezka byla xD zgaga mnie tak paliła, ze myslalam ze ognem zaczne ziać! Tak nigdy nie mialam. Az o 2 w nocy wstalam po migdały bo ponoć pomagają.U nas dzisiaj ciężki dzień. Od nocy meczy mnie palacy bol żołądka. Nie wiem czy jestem tak skopana na gorze czy to od zgagi ale nawet jedzenie dzis nie idzie i po wszystkim mam taki mega dziwny smak w ustach. Takze dzisiaj u nas lekka dieta bo inaczej to ciężko;D
Dzis mialam pierwsze ktg w szpitalnej przychodni , wszystko okej
Monik93
Ja spakowalam sie wczoraj czekam tylko na paczke z preparatami do mycia maluszka, balsamik, bepanthen, szczoteczka dla mnie plus mini pasta i to juz koniec bedzie ! Na sam koniec tylko ladowarka zostanieHaha widzę że nie tylko dla mnie ta końcówka ciazy nie jest łaskawa;p dobrze wiedzieć ze jest nas więcej;D walizki popakowane? U mnie ciagle coś przekładam i sprawdzam ;p
Ktora z dziewczyn dzis wizytuje ? Dajcie znać po
Mozna uznac ze spakowanazostaly kosmetyki ale to na szybko zgarnę najważniejsze w środku jestHaha widzę że nie tylko dla mnie ta końcówka ciazy nie jest łaskawa;p dobrze wiedzieć ze jest nas więcej;D walizki popakowane? U mnie ciagle coś przekładam i sprawdzam ;p
Ktora z dziewczyn dzis wizytuje ? Dajcie znać po
marta18691
Ja tez 1raz wzielam jak naprawde bardzo mnie już bolalo[emoji38]ogolnie jestem przeciwniczka tabletek
Ja raz tylko wzielam nospe w ciazy [emoji16]staram sie przeczekać, kąpiel itp. Nie wiem ile w tym prawdy ale nospa w ciazy niby szkodzi napięciu miesni u dzieci. Ale tez myslalan ze wczoraj urodzę [emoji23][emoji23] a jeszcze nie mogę bo remont [emoji23]
U mnie o dziwo noc w miarę spokojna jak na noc przed wizytą u lekarza, chociaż z tym brzuchem to coraz gorzej i na odrobinkę siku się budzę i lecę do toalety jakbym nie wiem ile tam tego moczu miała , za to dzisiaj mam masakryczną zgagę, ale też się nie oszczędzałam. Od rana wizyta u lekarza, potem korzystając z urlopu chłopaka, pojechaliśmy tu i tam pozałatwiać różne rzeczy plus zakupy no i mam dość! A jeszcze trochę do roboty mam w domu, jutro też pół dnia mnie nie będzie, więc pakowanie znów przesunie się w czasieU nas dzisiaj ciężki dzień. Od nocy meczy mnie palacy bol żołądka. Nie wiem czy jestem tak skopana na gorze czy to od zgagi ale nawet jedzenie dzis nie idzie i po wszystkim mam taki mega dziwny smak w ustach. Takze dzisiaj u nas lekka dieta bo inaczej to ciężko;D
U nas też napadało, a my nie dość, że na letnich, to jeszcze na zapasówce. Żeby nam tylko to auto nie zrobiło niespodzianki jak do szpitala będziemy jechaćNo to tez niezle...jeszcze ta pogoda sniegu u nas dosc jest
Co to wizyty to wszystko ok, nic nie zwiastuje wcześniejszego porodu, więc wymaz na paciorkowca za 2 tygodnie, wtedy też będę miała pierwsze KTG. Maluszek waży trochę ponad 2600g (34+5), więc odetchnęłam, bo to waga w normie, jest niby ciut większy - największe ma nóżki, ale to pewnie po tacie wysoki będzie I całe szczęście, jest już ułożony główkowo
marta18691
To ladnie[emoji173]
Co to wizyty to wszystko ok, nic nie zwiastuje wcześniejszego porodu, więc wymaz na paciorkowca za 2 tygodnie, wtedy też będę miała pierwsze KTG. Maluszek waży trochę ponad 2600g (34+5), więc odetchnęłam, bo to waga w normie, jest niby ciut większy - największe ma nóżki, ale to pewnie po tacie wysoki będzie [emoji23] I całe szczęście, jest już ułożony główkowo [emoji3059]
reklama
Maluszek001
Ja bralam 2 razy nospe w ciąży. Ale wczoraj gdybym miała to bym wzięłaJa raz tylko wzielam nospe w ciazy staram sie przeczekać, kąpiel itp. Nie wiem ile w tym prawdy ale nospa w ciazy niby szkodzi napięciu miesni u dzieci. Ale tez myslalan ze wczoraj urodzę a jeszcze nie mogę bo remont