reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja poczekam aż zaszczepi się to 70% społeczeństwa, wtedy nie będę musiała 😂 Zresztą zanim moja grupa wiekowa będzie miała w ogóle możliwość szczepienia, to pewnie już więcej będziemy wiedzieć o tej szczepionce (i może wtedy zmienię zdanie), sto razy do tego czasu jeszcze ją pewnie "ulepszą" i kto wie co jeszcze się zmieni.
Ja mam dosc juz tego tematu z tymi szczepionkami 😂

reklama
Staram się tak myśleć, ale jednak dopiero jak już dzidziuś z nami będzie to się dopiero okaże, a ja do dzieci to nie mam raczej ręki, za bardzo panikuję :D Tak jak w niektórych dziedzinach życia jestem pewna siebie, tak w niektórych totalnie na odwrót (jak chociażby prowadzenie auta - prawo jazdy mam już prawie 11 lat, a nie mogę się przemóc, a przy dziecku przydałoby się jeździć autem). Instynktu też raczej nie mam, bardziej poczucie obowiązku 😂
Dasz rade 😁

Staram się tak myśleć, ale jednak dopiero jak już dzidziuś z nami będzie to się dopiero okaże, a ja do dzieci to nie mam raczej ręki, za bardzo panikuję :D Tak jak w niektórych dziedzinach życia jestem pewna siebie, tak w niektórych totalnie na odwrót (jak chociażby prowadzenie auta - prawo jazdy mam już prawie 11 lat, a nie mogę się przemóc, a przy dziecku przydałoby się jeździć autem). Instynktu też raczej nie mam, bardziej poczucie obowiązku 😂
Ja zrobilam prawko 5 lat temu. Nienawidze jezdzic samochodem 😂jak musze to wsiadam. Albo impreza i pierwszy mąż procenty przyjmuje 😂mamy za dlugi samochód nie lubie parkowania 😂ale z dzieckiem przydaje sie. A to szczepienie a to katarek, a to coś 😂 a wiecznie męża nie mogę wyrywac z pracy

Czy to znaczy, że z marszu, obowiązkowo szczepią wcześniaki i ich rodziców?? Przecież dzieci nie można jeszcze na to szczepić, a gdzie tu jeszcze wcześniaka :o Całe szczęście, że póki co nie zanosi się na wcześniejszy poród... Jeszcze mnie pół biedy jakby zaszczepili, chociaż aktualnie jestem zdania, że dobrowolnie się nie zaszczepię, ale dziecko?
Nieee 😊 Rodzice mogą się zaszczepić - nie muszą. Szczepienia nie są obowiązkowe (te na COVID)

Ja właśnie ostatnio zwolniłam z tyciem, aż jestem w szoku, bo sporo niezdrowych rzeczy jadłam 😯 Ogólnie mam już jakieś 13kg na plusie 🙉🙈 Jak 2kg w 2 dni Ci przybyło to raczej woda albo przez najbliższe dni nic nie przybędzie, ja ostatnio miałam tak, że w ciągu 1 dnia 1kg więcej, ale potem przez tydzień nic dodatkowo nie przybyło. A samopoczucie bez zmian, znaczy jak na końcówkę ciąży to całkiem ok, nawet dzisiaj dłuższy spacer zrobiliśmy :)
No wlasnie zobaczymy co to będzie, bo sie wystraszyłam ze teraz co dwa dni po 2 kg bedzie rosło 😀

reklama
Do góry