reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Też nie śpię już ileś godzin, z nudów umrę chyba, mąż sobie smacznie chrapie, kot chrapie, a ja z głodu padam^^ Chyba pójdę na moją kanapkę z mascarpone i dżemem, bo nie wysiedzę, o żarciu tu wszystkie piszą xD
Koty chrapią ? 😆 myślałam ze to przypadłość psów

reklama
Ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam i muszę przyznać, że do toalety budzę się dopiero nad ranem.
Mam nadzieję, że będzie dzisiaj przypływ energii bo mam sporo zaległości w domu🙈

Pomidory w śmietanie zajadam od zeszłego tygodnia, tylko u mnie bez cebuli. Dzisiaj chodzi za mną spaghetti 🍝

Też nie śpię już ileś godzin, z nudów umrę chyba, mąż sobie smacznie chrapie, kot chrapie, a ja z głodu padam^^ Chyba pójdę na moją kanapkę z mascarpone i dżemem, bo nie wysiedzę, o żarciu tu wszystkie piszą xD

Wstyd się przyznać, ale u mnie skończyło się nocną konsumpcją kanapki z ogórkiem małosolnym🙈

Kciuki za badania i wizyty.

Miała może któraś z was wysoki cukier na czczo? Bo ja niestety tak, lekarz kazał powtórzyć badanie i wyszedł na granicy normy. Nie wiem czy robić test obciążenia glukozą na własną rękę. Wizyta za półtora tygodnia ☹

Ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam i muszę przyznać, że do toalety budzę się dopiero nad ranem.
Mam nadzieję, że będzie dzisiaj przypływ energii bo mam sporo zaległości w domu🙈

Pomidory w śmietanie zajadam od zeszłego tygodnia, tylko u mnie bez cebuli. Dzisiaj chodzi za mną spaghetti 🍝

U mnie dziś spaghetti na obiad 😁

Ja mam dziś w planach uporać się ze stertą prasowania , na samą myśl już mi się odechciewa 🙈

Dziś kończę 10 tc ❤️ ale ten czas szybko leci.

Ja mam dziś w planach uporać się ze stertą prasowania , na samą myśl już mi się odechciewa 🙈

Dziś kończę 10 tc ❤ ale ten czas szybko leci.
Będę musiała też zrobić ☺️ bo nie wytrzymam.
U mnie ogólne porządki, bo od niedzieli nic nie zrobione. Brak po prostu sił...

U mnie dzisiaj 9+4. Kiedy masz prenatalne i termin porodu?

Miłego dnia Dziewczyny🌞

Hej piękne ja dziś zaczynam 14 tydz 13+0 i wogole zapominam że jestem w ciąży . Oprócz tego że po południu dopada senność a o 20 najchętniej już bym spala to nic więcej. Dziś jadę na omówienie wyników z krwi papa bo lekarz dzwonił przez telefon tylko spytałam czy dobre powiedział że wygląda że tak mam nadzieję że wszystko dobrze z USG było dobrze. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ✊✊😘

reklama

Dziś kończę 10 tc ❤ ale ten czas szybko leci.
Ja dzisiaj 11+0, aplikacja mówi że dziecko jest wielkości brukselki :) w tej apce co używam jest pokazany rozmiar rączki i stópki na tym etapie ciąży, strasznie to słodkie, aż trudno mi uwierzyć że ten ktoś u mnie w brzuchu już taki "duży"

Do góry