reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Korzystam z aplikacji Ciąża +.
Mój D. nie korzysta z takich rzeczy , on w ogóle twierdzi, że im mniej aplikacji w telefonie tym lepiej a ja tam lubię takie rzeczy 🙂
Dla mnie ta aplikacja ciąża + strasznie zawyrza wielkość dziecka i to sporo ja wole Preglife duża różnica jest między nimi . Jak byłaś ostatnio na USG wielkość dzidziusia Ci się pokrywał z aplikacją?

reklama
Czy Wasi partnerzy też korzystają z jakiś aplikacji? :)
Nie mój M. Nie korzysta z żadnych aplikacji, od czasu do czasu podstawie mu pod nos swoją, i informuje że tak wygląda nasz maluch. Ewentualnie na zakupach pokazuję djki owoc /warzywo mam w brzuchu
😆
Właśnie z jakich aplikacji korzystacie?
Ja korzystam z aplikacji Ciąża+, mi pasuje i od poprzedniej ciąży bardzo ją rozbudowali :)

reklama
U mnie 12 + 4, ale dla mnie to ten czas bardzo wolno leci. Bardzo bym już chciała w 2 trymestr wejść.

U mnie na obiad papryka faszerowana [emoji3]
U mnie dziś spaghetti na obiad [emoji16]

Ja mam dziś w planach uporać się ze stertą prasowania , na samą myśl już mi się odechciewa [emoji85]

Dziś kończę 10 tc [emoji3590] ale ten czas szybko leci.

Do góry