reklama
Hej, trochę mnie nie było chciałam tylko zaraportować że złapałam koronawirusa, a ode mnie złapał mąż. Czujemy się dobrze, ponoć nie ma on wpływu na dziecko więc się nie martwię
Zdrowia dla was
Już za ok 2 tyg. będę mogła podejść do badania. Robi się między 15 a 17 tc. 2 tygodnie czeka się na wyniki i wszystko będzie jasne, łącznie z płcią.
Wierzę że będzie dobrze. Trzymam kciuki za cierpliwość w oczekiwaniu.
Moje dwie koleżanki miały amniopunkcję i dwa razy było wszystko ok
la_mariquita
Moderator
Ewq9
Fanka BB :)
Jasne, to nie jest żadna tajemnica zapłaciłam 495 zł
Można wiedzieć ile kosztuje taki prywatny test? Jeśli nie chcesz to nie odp
Po prostu uważam, że te testy powinny być ogólnodostępne, wtedy byłby rzeczywisty podgląd dot. pandemii i liczby zachorowań
Chyba bym tam babkę na miejscu udusiła za taki numer. A wyjaśniła chociaż skąd ten pośpiech?
Przykro mi. Mocno trzymam kciuki, żeby jednak dzidzia była zdrowa
U mnie też mdłości odpuściły. Częściej mi słabo. Ze śniadaniem muszę się spieszyć, bo jak nie zjem to już jestem bliska omdlenia. Potem w ciągu dnia też różnie, ale w porównaniu z wirówką w żołądku to i tak pikuś
Mnie najbardziej drażni mój kompletny brak cierpliwości. Przy 2 latku który właśnie bada moje granice wytrzymałości bywa czasami naprawdę ciężko
I jestem potem zła na siebie, bo przy takim maluchu powinnam być oazą spokoju a cały czas chodzę nabuzowana.
marta18691
Ja w nocy tez niw umialam spacObudziłam się na siku i nie mogę zasnąć, zajrzałam na forum a wy tu o jedzeniu. Teraz nie mogę spać bo myślę co zjem na śniadanie
la_mariquita
Moderator
Też bym chętnie coś zjadła, ale idę na badania krwi
reklama
Gondzi_a
Też wczoraj jadłam pomidory w śmietanie , miam mniam
Rano jakoś zazwyczaj nie mam apetytu, zjadam przeważnie jakieś kanapki, za to o kawie marzę tylko jak oczy otworze
Rano jakoś zazwyczaj nie mam apetytu, zjadam przeważnie jakieś kanapki, za to o kawie marzę tylko jak oczy otworze
Mam nadzieję że jednak wszystko będzie dobrzeDziewczyny dzisiaj dostałam wynik PAPP-a, i niestety genetyk rekomenduje amniopuncję, trisomia 21 1:238.
Trzymam kciukiA ja mam mega stres o 9 mam wizytę. Piszecie o tych wszystkich smakołykami A ja nic do ust nie mogę włożyć.