reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej dziewczyny :) jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja stanęłam na wagę i humor mi się popsuł +2 kg :/ A jak u Was sytuacja? Też już macie coś na plusie?

Hey dziewczyny byłam dziś na badaniach krwi, myślałam że po to zemdleję i zwymiotuję, tak mnie ścięło :-/

Gratuluję udanych wizyt 😊

Sylwia tylko się nie poddawaj, póki serduszko bije zawsze jest nadzieja!

Hej dziewczyny :) jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja stanęłam na wagę i humor mi się popsuł +2 kg :/ A jak u Was sytuacja? Też już macie coś na plusie?

Hey dziś już lepsze bo wczoraj jakiegoś doła złapałam, miałam mdłości i wszystko mnie dobijało. Boję się trochę wyników badań czy wyjdą prawidłowe.

A waga póki co stoi w miejscu i niech tak zostanie jak najdłużej heh 😁

Hey dziś już lepsze bo wczoraj jakiegoś doła złapałam, miałam mdłości i wszystko mnie dobijało. Boję się trochę wyników badań czy wyjdą prawidłowe.

A waga póki co stoi w miejscu i niech tak zostanie jak najdłużej heh 😁
Hehe to zazdroszczę. Ja jestem dość szczupła i widać u mnie każdy dodatkowy kilogram. Przynajmniej do 1 sierpnia muszę się jakoś maskować, bo wtedy mam umówione badania. Staram się nie denerwować nimi i Tobie też tak radzę. Pozytywne nastawienie na pewno pomoże i Tobie i dziecku :)

Dziewczyny u mnie się chyba to poronienie zaczyna, bo nagle mi przeszedł ból piersi. A czytałam, że taki nagły zanik objawów zwiastuje poronienie. Nie mam boli brzucha ani plamienia. Chyba podjadę wieczorem do szpitala jak się nic bardziej nie rozkręci. No chyba że zacznę plamic i dostanę skurczy to podjadę wcześniej.

Cześć dziewczyny, ja wczoraj miałam wizytę, maluszek rośnie jak szalony, ma już 6 cm 🤭 obrucił się pleckami także dokładnie będę mogła go sobie obejrzeć w piątek na prenatalnych. U mnie okazał się problem z ciśnieniem, wczoraj na wizycie 158/98. Dzisiaj idę założyć holtera na dobory pomiar ciśnienia, zobaczymy co wyjdzie.

Dziewczyny u mnie się chyba to poronienie zaczyna, bo nagle mi przeszedł ból piersi. A czytałam, że taki nagły zanik objawów zwiastuje poronienie. Nie mam boli brzucha ani plamienia. Chyba podjadę wieczorem do szpitala jak się nic bardziej nie rozkręci. No chyba że zacznę plamic i dostanę skurczy to podjadę wcześniej.
Kochana tak bardzo mi przykro 🥺 trzymam kciuki żeby może jednak nie skończyło się tak źle.. Pisz do nas..

reklama
No i lekarz bardzo "ciśnie mnie" żebym poszła na zwolnienie lekarskie ale ja wolała bym jeszcze chodzi" bo sytuacja w pracy ciężką i nie chcę ich zostawiać samych z dnia na dzień. Ale oczywiście jeśli będzie się to wiązało z bezpieczeństwem maluszka to nie będę miała wyboru.

Do góry