KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Myślę, że Dziewczyny mają rację pisząc, że to niekoniecznie musi być poronienie. Ale rozumiem, że to dla Ciebie bardzo niepokojące i lepiej się upewnić. Daj znać koniecznie, czy wszystko w porządku. Trzymam kciuki, by było dobrzeDziewczyny u mnie się chyba to poronienie zaczyna, bo nagle mi przeszedł ból piersi. A czytałam, że taki nagły zanik objawów zwiastuje poronienie. Nie mam boli brzucha ani plamienia. Chyba podjadę wieczorem do szpitala jak się nic bardziej nie rozkręci. No chyba że zacznę plamic i dostanę skurczy to podjadę wcześniej.
Ja chyba trochę przytyłam, ale dzisiaj odkryłam, że moja waga w różnych miejscach mieszkania pokazuje różne wyniki, więc muszę dłuższe obserwacje poczynićHej dziewczyny jak tam dzisiaj samopoczucie? Ja stanęłam na wagę i humor mi się popsuł +2 kg :/ A jak u Was sytuacja? Też już macie coś na plusie?
Ja miałam duże wątpliwości co do zwolnienia, bo pracuję w dwóch szpitalach i bałam się ewentualnego zakażenia koronawirusem. Z drugiej strony też właśnie nie chciałam zostawiać pracy z dnia na dzień.No i lekarz bardzo "ciśnie mnie" żebym poszła na zwolnienie lekarskie ale ja wolała bym jeszcze chodzi" bo sytuacja w pracy ciężką i nie chcę ich zostawiać samych z dnia na dzień. Ale oczywiście jeśli będzie się to wiązało z bezpieczeństwem maluszka to nie będę miała wyboru.
Ostatecznie, w związku z krwiakiem i koniecznością leżenia, nie miałam wyjścia i praca musiała zostać odstawiona na boczny tor.