Ooo gratulacje. A paznokcie piekneA dobrze. Baska to klasyk kaszelek maly gilun, przeszlo samo bez inhalacji nawet. Hankę katar męczył wodnisty, więc inhalacja z soli, a przez katar szczekała. Dzisiaj była pierwsza noc jak nie odciągałam jej w nocy i spala takze super. A ja to normalne dzisiaj mam koniec więzienia.
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Dziewczyny piękne Ci rosną!
Élodie "pobiegła" dziś rano do niani, a ja też od jutra wolna będę... i do pracy!
Élodie "pobiegła" dziś rano do niani, a ja też od jutra wolna będę... i do pracy!
kwiatek250
Mam pytanie do dziewczyn, których dzici są na mleku modyfikowanym i które dają butlę w nocy..., ile razy w nocy wasze dzieci jeszą mleko i ile ml. Pytam, bo jestem trochę przerażona, moje dziecko już od listopada w sumie wieczorem dostawało ostatnią butlę, a potem rano na śniadanko, w nocy ewentualnie trochę wody. A tu od trzech nocy budzi się z krzykiem i nie chce się przytulać, bawić, pić, tylko jeść i dziś dwie butle pożarła po 120ml o 1 w nocy i 5.30! Fdyby ważyła z 7 kg, to luz, dałabym butlę bez wahania, ale Eludek waży już z 10kg, więc dawanie mleka w nocy mnie przeraża..., w dzień proponujemy jej trochę więcej, żeby zjadła, to odrzuca i je tyle co od jakiegoś czasu. Co ja mam z nią począć teraz? Ile Wasze w nocy zjadają?
Ewq9
Mój mały też waży 10 kg, ale ja tam się nie boję jedzenia nocnego zjada jedną butlę (210ml) zazwyczaj ok północy i drugą jak się obudzi (między 6 a 7) ale to już 170 mlMam pytanie do dziewczyn, których dzici są na mleku modyfikowanym i które dają butlę w nocy..., ile razy w nocy wasze dzieci jeszą mleko i ile ml. Pytam, bo jestem trochę przerażona, moje dziecko już od listopada w sumie wieczorem dostawało ostatnią butlę, a potem rano na śniadanko, w nocy ewentualnie trochę wody. A tu od trzech nocy budzi się z krzykiem i nie chce się przytulać, bawić, pić, tylko jeść i dziś dwie butle pożarła po 120ml o 1 w nocy i 5.30! Fdyby ważyła z 7 kg, to luz, dałabym butlę bez wahania, ale Eludek waży już z 10kg, więc dawanie mleka w nocy mnie przeraża..., w dzień proponujemy jej trochę więcej, żeby zjadła, to odrzuca i je tyle co od jakiegoś czasu. Co ja mam z nią począć teraz? Ile Wasze w nocy zjadają?
G
gość _199
Gość
Spoko
Spokojnie z tą waga, Alek na pół roku ważył 10 kg, a teraz 11 mimo, że je cały czas w nocy. To nie ten etap żeby dziecko ograniczać.Mam pytanie do dziewczyn, których dzici są na mleku modyfikowanym i które dają butlę w nocy..., ile razy w nocy wasze dzieci jeszą mleko i ile ml. Pytam, bo jestem trochę przerażona, moje dziecko już od listopada w sumie wieczorem dostawało ostatnią butlę, a potem rano na śniadanko, w nocy ewentualnie trochę wody. A tu od trzech nocy budzi się z krzykiem i nie chce się przytulać, bawić, pić, tylko jeść i dziś dwie butle pożarła po 120ml o 1 w nocy i 5.30! Fdyby ważyła z 7 kg, to luz, dałabym butlę bez wahania, ale Eludek waży już z 10kg, więc dawanie mleka w nocy mnie przeraża..., w dzień proponujemy jej trochę więcej, żeby zjadła, to odrzuca i je tyle co od jakiegoś czasu. Co ja mam z nią począć teraz? Ile Wasze w nocy zjadają?
U nas mala na mm. Wazy prawie 11kilo takze przybijam piątkę;D 180ml przed snem + 2x w nocy po około 150ml. Czasem da się oszukać w nocy woda czasem nie. W dzien juz bez mleka tylko inne pokarmy. Probowalam z nia walczyć ale przestalam. Przyjdzie czas ze sama odatawi mlekoMam pytanie do dziewczyn, których dzici są na mleku modyfikowanym i które dają butlę w nocy..., ile razy w nocy wasze dzieci jeszą mleko i ile ml. Pytam, bo jestem trochę przerażona, moje dziecko już od listopada w sumie wieczorem dostawało ostatnią butlę, a potem rano na śniadanko, w nocy ewentualnie trochę wody. A tu od trzech nocy budzi się z krzykiem i nie chce się przytulać, bawić, pić, tylko jeść i dziś dwie butle pożarła po 120ml o 1 w nocy i 5.30! Fdyby ważyła z 7 kg, to luz, dałabym butlę bez wahania, ale Eludek waży już z 10kg, więc dawanie mleka w nocy mnie przeraża..., w dzień proponujemy jej trochę więcej, żeby zjadła, to odrzuca i je tyle co od jakiegoś czasu. Co ja mam z nią począć teraz? Ile Wasze w nocy zjadają?
kwiatek250
Widzisz moja już w listopadzie odstawiła, a ten cyrk co mi od 4 nocy odstawia, to mnie trochę przytłoczyło. Nie no dobra, nie będę dziecka głodzić dam jej jeść, tylko teraz już ze spokojem. Dziękuję!U nas mala na mm. Wazy prawie 11kilo takze przybijam piątkę;D 180ml przed snem + 2x w nocy po około 150ml. Czasem da się oszukać w nocy woda czasem nie. W dzien juz bez mleka tylko inne pokarmy. Probowalam z nia walczyć ale przestalam. Przyjdzie czas ze sama odatawi mleko
To na pewno przez Covid tak jej apetyt wzrósł.
Daj jesc jak na wodę krzyczy. Bo co tu zrobić. Ja wolę oszukać wodą, albo na 120 ml 2 miarka mleka. Wolalabym żeby nie jadla w nocy żeby brzuch odpoczywał ale czasami wyjścia nie mamWidzisz moja już w listopadzie odstawiła, a ten cyrk co mi od 4 nocy odstawia, to mnie trochę przytłoczyło. Nie no dobra, nie będę dziecka głodzić dam jej jeść, tylko teraz już ze spokojem. Dziękuję!
To na pewno przez Covid tak jej apetyt wzrósł.
reklama
Sylwia99
Moja w dzień nie pije. Na noc 210-240. A w nocy to je 24-2 na 180 i 4-7 150-180.Mam pytanie do dziewczyn, których dzici są na mleku modyfikowanym i które dają butlę w nocy..., ile razy w nocy wasze dzieci jeszą mleko i ile ml. Pytam, bo jestem trochę przerażona, moje dziecko już od listopada w sumie wieczorem dostawało ostatnią butlę, a potem rano na śniadanko, w nocy ewentualnie trochę wody. A tu od trzech nocy budzi się z krzykiem i nie chce się przytulać, bawić, pić, tylko jeść i dziś dwie butle pożarła po 120ml o 1 w nocy i 5.30! Fdyby ważyła z 7 kg, to luz, dałabym butlę bez wahania, ale Eludek waży już z 10kg, więc dawanie mleka w nocy mnie przeraża..., w dzień proponujemy jej trochę więcej, żeby zjadła, to odrzuca i je tyle co od jakiegoś czasu. Co ja mam z nią począć teraz? Ile Wasze w nocy zjadają?