Michalina_25
Fanka BB :)
wow, jak z salonu! Jaką masz kreację na roczek?Dawno takich długich nie miałam tzn jedna ręka bo robie oczywiście na ratyjutro może uda się druga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow, jak z salonu! Jaką masz kreację na roczek?Dawno takich długich nie miałam tzn jedna ręka bo robie oczywiście na ratyjutro może uda się druga
Mam 2 wybory ja najbardziej kocham sukienki z mohito miał być kombinezon ale nie schudlam a paznokcie musze jeszcze dużo ćwiczyć żeby być w pełni zadowolona!wow, jak z salonu! Jaką masz kreację na roczek?
Współczuję zdrówka dla Was!U nas noc nieprzespana. U małej zawitała gorączka. Chyba załapała syfa ode mnie ;/ mam tylko nadzieje ze szybko jej przejdzie
Mam coś w podobnym guścieMam 2 wybory ja najbardziej kocham sukienki z mohito miał być kombinezon ale nie schudlam a paznokcie musze jeszcze dużo ćwiczyć żeby być w pełni zadowolona!
Dopiero się obudziliśmy, mala odsypia jeszcze nieprzespana noc. Od 2 nad ranem goraczka nie wrocila więc liczę ze to albo od zębów albo jednorazowy występ . Innych objawów brak. Niestety troche się obawiam bo brat lezy cala rodzina na covida a w weekend byli u nas na kawce. A ja z mama od weekendu chora. Wiec złudna nadzieja ze to nie to ;pWspółczuję zdrówka dla Was!
Pewnie to to, ale przejdziecie to jak przeziębienie. Teraz chyba każdy ma. Hanka tez gorączkowała trochę 3 dni. Pedicytamol i dala rade!Dopiero się obudziliśmy, mala odsypia jeszcze nieprzespana noc. Od 2 nad ranem goraczka nie wrocila więc liczę ze to albo od zębów albo jednorazowy występ . Innych objawów brak. Niestety troche się obawiam bo brat lezy cala rodzina na covida a w weekend byli u nas na kawce. A ja z mama od weekendu chora. Wiec złudna nadzieja ze to nie to ;p
a ja szukam kombinezon ale jakoś nic nie widzę sukienki ładneMam 2 wybory ja najbardziej kocham sukienki z mohito miał być kombinezon ale nie schudlam a paznokcie musze jeszcze dużo ćwiczyć żeby być w pełni zadowolona!
Mojego narzeczonego też wzięło. Gorączka dwa dni. Dzisiaj już lepiej. Kaszel jedynie.Pewnie to to, ale przejdziecie to jak przeziębienie. Teraz chyba każdy ma. Hanka tez gorączkowała trochę 3 dni. Pedicytamol i dala rade!
Tak liczę ze przejdzie łagodnie obym się nie myliła ;p a wy jak się czujecie ?Pewnie to to, ale przejdziecie to jak przeziębienie. Teraz chyba każdy ma. Hanka tez gorączkowała trochę 3 dni. Pedicytamol i dala rade!
A dobrze. Baska to klasyk kaszelek maly gilun, przeszlo samo bez inhalacji nawet. Hankę katar męczył wodnisty, więc inhalacja z soli, a przez katar szczekała. Dzisiaj była pierwsza noc jak nie odciągałam jej w nocy i spala takze super. A ja to normalne dzisiaj mam koniec więzienia.Tak liczę ze przejdzie łagodnie obym się nie myliła ;p a wy jak się czujecie ?