reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
wow, jak z salonu! Jaką masz kreację na roczek?
Mam 2 wybory 😂ja najbardziej kocham sukienki z mohito 😂miał być kombinezon ale nie schudlam 😂 a paznokcie musze jeszcze dużo ćwiczyć żeby być w pełni zadowolona!

Załączniki

• IMG_20220127_081140.jpg
    IMG_20220127_081140.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 78
  • IMG_20220127_080925.jpg
    IMG_20220127_080925.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 81
Współczuję 😥😥zdrówka dla Was!
Dopiero się obudziliśmy, mala odsypia jeszcze nieprzespana noc. Od 2 nad ranem goraczka nie wrocila więc liczę ze to albo od zębów albo jednorazowy występ . Innych objawów brak. Niestety troche się obawiam bo brat lezy cala rodzina na covida a w weekend byli u nas na kawce. A ja z mama od weekendu chora. Wiec złudna nadzieja ze to nie to ;p

Dopiero się obudziliśmy, mala odsypia jeszcze nieprzespana noc. Od 2 nad ranem goraczka nie wrocila więc liczę ze to albo od zębów albo jednorazowy występ . Innych objawów brak. Niestety troche się obawiam bo brat lezy cala rodzina na covida a w weekend byli u nas na kawce. A ja z mama od weekendu chora. Wiec złudna nadzieja ze to nie to ;p
Pewnie to to, ale przejdziecie to jak przeziębienie. Teraz chyba każdy ma. Hanka tez gorączkowała trochę 3 dni. Pedicytamol i dala rade!

reklama
Tak liczę ze przejdzie łagodnie;) obym się nie myliła ;p a wy jak się czujecie ?
A dobrze. Baska to klasyk kaszelek maly gilun, przeszlo samo bez inhalacji nawet. Hankę katar męczył wodnisty, więc inhalacja z soli, a przez katar szczekała. Dzisiaj była pierwsza noc jak nie odciągałam jej w nocy i spala 😀takze super. A ja to normalne 😀dzisiaj mam koniec więzienia.

Do góry