reklama
Ja musze od tesciowej pozyczyc wiadomo to zabawa. I fajnie za 20 lat będzie wspominać,, ty to zawsze po kielicha sięgałeś,,@Święta92 chyba będę musiała odkopać różaniec z domu rodziców, bo chłopak dzisiaj do mnie, że trzeba mu zrobić tą zabawę na roczek
sandra0777
Fanka BB :)
no to wspolczuje tlumaczenia, bo jeszcze moze Ci zarzucic, ze cos tam pod siebie przetlumaczylasZdecydowanie musi to byc fachowe zrodlo.Ja po angielsku nie chce, siedzę w temacie już długo, kiedyś studiowałam półtora roku pedagogikę i od tego czasu śledziłam ideę GP, więc nie szukam wyjaśnienia, raczej materialow po polsku bo mój facet miał cięższe dzieciństwo i chce żeby dojrzał do takiego podejścia jak moje. Rodzicielstwo bliskości to attachment parenting i niestety jest to zupełnie co innego jestem w kropce bo nie chce mi się tłumaczyc anglojęzycznych materiałów specjalnie dla mojego faceta... A chyba nie mam wyjścia.
rosenberg
e nieee, to nie w jego stylu sprobowalbyno to wspolczuje tlumaczenia, bo jeszcze moze Ci zarzucic, ze cos tam pod siebie przetlumaczylasZdecydowanie musi to byc fachowe zrodlo.
Mikstura
Hahahahano to wspolczuje tlumaczenia, bo jeszcze moze Ci zarzucic, ze cos tam pod siebie przetlumaczylasZdecydowanie musi to byc fachowe zrodlo.
Sylwia99
CukiereczekDzieki dziewczyny !
U nas wjechaly dwa kucyki
reklama