reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Mam duzo rzeczy dla malucha.
Ubranka na 0-3 miesiące. Dla dziewczynki i dla chłopca. W tym kombinezon wiosenny/jesienny i zimowy, spiworki letnie , jesienne iizimowe ubranka :) Laktato, wkładkę do gondoli,przewijak, itp:)
Proszę na priv jeśli była by któraś zainteresowana.

Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was ma jeszcze do tej pory okropny smak w buzi? Ja juz mam go tak dlugo ze idzie sie pochlastac . Wszystko nie smakuje wcale albo zle smakuje. I wiecznie kwasny posmak w buzi ? Juz przeciez 23 tyg. Powinno przejsc. Ale u mnie wciaz tak samo.

Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was ma jeszcze do tej pory okropny smak w buzi? Ja juz mam go tak dlugo ze idzie sie pochlastac . Wszystko nie smakuje wcale albo zle smakuje. I wiecznie kwasny posmak w buzi ? Juz przeciez 23 tyg. Powinno przejsc. Ale u mnie wciaz tak samo.
Ja czasami mam zgagę po niektórych daniach i też od czasu do czasu mam taki dziwny posmak w buzi. Kiedyś ten posmak miałam cały czas. Mam 21tc. Pewnie dalej u Ciebie to przez hormony:-)

Może Cię pociesze, dzisiaj kończę 25 tydzień i cały czas mam mdłości. Także nie jesteś sama z nieprzyjemnymi dolegliwościami
No to Ci serdecznie wspolczuje. Ale troszke mnie pocieszylas. Ja z mdlosciami walczylam do 20 tyg. Tylko ze u mnie bez ondansetronu/leku nie bylo szans zeby nawet sie napic. Gardlo mi sie zaciskalo i wszystko roslo. Tragedia. Schudlam 5 kg. Dopiero przez ostatnie 3 /4 tyg przybral 1.5kg z czego pewnie dziecko z wodami wazy cos ponad 1kg.

Hej dziewczyny, czy Wy też zauważyłyście u siebie szybki przyrost wagi w ostatnich tygodniach? U mnie do 21 tc było to 3,5 kg, teraz jestem w 25 tc i waga wzrosła do 7 kg. Nie mam większego apetytu niż wcześniej, a mimo tego teraz przybywa mi 1kg tygodniowo. Jestem przerażona tym tempem wzrostu i obawiam się, że już tak zostanie, a na koniec będę niezłą słoniczką...:sad:

reklama
Hej dziewczyny, czy Wy też zauważyłyście u siebie szybki przyrost wagi w ostatnich tygodniach? U mnie do 21 tc było to 3,5 kg, teraz jestem w 25 tc i waga wzrosła do 7 kg. Nie mam większego apetytu niż wcześniej, a mimo tego teraz przybywa mi 1kg tygodniowo. Jestem przerażona tym tempem wzrostu i obawiam się, że już tak zostanie, a na koniec będę niezłą słoniczką...:sad:
Ja ostatnio w miesiąc przytyłam 3 kg. Mam nadzieję że to już nie będzie rosło.

Do góry