reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Mam duzo rzeczy dla malucha.
Ubranka na 0-3 miesiące. Dla dziewczynki i dla chłopca. W tym kombinezon wiosenny/jesienny i zimowy, spiworki letnie , jesienne iizimowe ubranka :) Laktato, wkładkę do gondoli,przewijak, itp:)
Proszę na priv jeśli była by któraś zainteresowana.

Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was ma jeszcze do tej pory okropny smak w buzi? Ja juz mam go tak dlugo ze idzie sie pochlastac . Wszystko nie smakuje wcale albo zle smakuje. I wiecznie kwasny posmak w buzi ? Juz przeciez 23 tyg. Powinno przejsc. Ale u mnie wciaz tak samo.

Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was ma jeszcze do tej pory okropny smak w buzi? Ja juz mam go tak dlugo ze idzie sie pochlastac . Wszystko nie smakuje wcale albo zle smakuje. I wiecznie kwasny posmak w buzi ? Juz przeciez 23 tyg. Powinno przejsc. Ale u mnie wciaz tak samo.
Ja czasami mam zgagę po niektórych daniach i też od czasu do czasu mam taki dziwny posmak w buzi. Kiedyś ten posmak miałam cały czas. Mam 21tc. Pewnie dalej u Ciebie to przez hormony:-)

Może Cię pociesze, dzisiaj kończę 25 tydzień i cały czas mam mdłości. Także nie jesteś sama z nieprzyjemnymi dolegliwościami
No to Ci serdecznie wspolczuje. Ale troszke mnie pocieszylas. Ja z mdlosciami walczylam do 20 tyg. Tylko ze u mnie bez ondansetronu/leku nie bylo szans zeby nawet sie napic. Gardlo mi sie zaciskalo i wszystko roslo. Tragedia. Schudlam 5 kg. Dopiero przez ostatnie 3 /4 tyg przybral 1.5kg z czego pewnie dziecko z wodami wazy cos ponad 1kg.

Hej dziewczyny, czy Wy też zauważyłyście u siebie szybki przyrost wagi w ostatnich tygodniach? U mnie do 21 tc było to 3,5 kg, teraz jestem w 25 tc i waga wzrosła do 7 kg. Nie mam większego apetytu niż wcześniej, a mimo tego teraz przybywa mi 1kg tygodniowo. Jestem przerażona tym tempem wzrostu i obawiam się, że już tak zostanie, a na koniec będę niezłą słoniczką...:sad:

reklama
Hej dziewczyny, czy Wy też zauważyłyście u siebie szybki przyrost wagi w ostatnich tygodniach? U mnie do 21 tc było to 3,5 kg, teraz jestem w 25 tc i waga wzrosła do 7 kg. Nie mam większego apetytu niż wcześniej, a mimo tego teraz przybywa mi 1kg tygodniowo. Jestem przerażona tym tempem wzrostu i obawiam się, że już tak zostanie, a na koniec będę niezłą słoniczką...:sad:
Ja ostatnio w miesiąc przytyłam 3 kg. Mam nadzieję że to już nie będzie rosło.

Do góry