Rozumiem. Ja na szczęście znoszą ciążę na razie bardzo dobrze. Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie było coraz lepiej i niech Ci te pozostałe miesiące upływają w mgnieniu oka ;-)Ja ze wzgledu na przebieg mojej ciazy chcialabym juz marzec.
reklama
G
gosc12
Gość
Mam duzo rzeczy dla malucha.
Ubranka na 0-3 miesiące. Dla dziewczynki i dla chłopca. W tym kombinezon wiosenny/jesienny i zimowy, spiworki letnie , jesienne iizimowe ubranka Laktato, wkładkę do gondoli,przewijak, itp
Proszę na priv jeśli była by któraś zainteresowana.
Ubranka na 0-3 miesiące. Dla dziewczynki i dla chłopca. W tym kombinezon wiosenny/jesienny i zimowy, spiworki letnie , jesienne iizimowe ubranka Laktato, wkładkę do gondoli,przewijak, itp
Proszę na priv jeśli była by któraś zainteresowana.
adziorek
Fanka BB :)
Witajcie Mamusie jestem marcowa mama 2017. Mam do sprzedania ubranka dla dziewczynki od rozm 62 i kilka fajnych dziecięcych gadżetów ubranka głównie firmy Carter’s kupione w Stanach i noszone tylko przez jedno dziecko
Zapraszam na moja grupę na fb Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Pozdrawiam
Zapraszam na moja grupę na fb Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Pozdrawiam
Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was ma jeszcze do tej pory okropny smak w buzi? Ja juz mam go tak dlugo ze idzie sie pochlastac . Wszystko nie smakuje wcale albo zle smakuje. I wiecznie kwasny posmak w buzi ? Juz przeciez 23 tyg. Powinno przejsc. Ale u mnie wciaz tak samo.
Ja czasami mam zgagę po niektórych daniach i też od czasu do czasu mam taki dziwny posmak w buzi. Kiedyś ten posmak miałam cały czas. Mam 21tc. Pewnie dalej u Ciebie to przez hormony:-)Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z Was ma jeszcze do tej pory okropny smak w buzi? Ja juz mam go tak dlugo ze idzie sie pochlastac . Wszystko nie smakuje wcale albo zle smakuje. I wiecznie kwasny posmak w buzi ? Juz przeciez 23 tyg. Powinno przejsc. Ale u mnie wciaz tak samo.
Może Cię pociesze, dzisiaj kończę 25 tydzień i cały czas mam mdłości. Także nie jesteś sama z nieprzyjemnymi dolegliwościamiZostalo mi tylko plakac
No to Ci serdecznie wspolczuje. Ale troszke mnie pocieszylas. Ja z mdlosciami walczylam do 20 tyg. Tylko ze u mnie bez ondansetronu/leku nie bylo szans zeby nawet sie napic. Gardlo mi sie zaciskalo i wszystko roslo. Tragedia. Schudlam 5 kg. Dopiero przez ostatnie 3 /4 tyg przybral 1.5kg z czego pewnie dziecko z wodami wazy cos ponad 1kg.Może Cię pociesze, dzisiaj kończę 25 tydzień i cały czas mam mdłości. Także nie jesteś sama z nieprzyjemnymi dolegliwościami
Hej dziewczyny, czy Wy też zauważyłyście u siebie szybki przyrost wagi w ostatnich tygodniach? U mnie do 21 tc było to 3,5 kg, teraz jestem w 25 tc i waga wzrosła do 7 kg. Nie mam większego apetytu niż wcześniej, a mimo tego teraz przybywa mi 1kg tygodniowo. Jestem przerażona tym tempem wzrostu i obawiam się, że już tak zostanie, a na koniec będę niezłą słoniczką...
reklama
Ja ostatnio w miesiąc przytyłam 3 kg. Mam nadzieję że to już nie będzie rosło.Hej dziewczyny, czy Wy też zauważyłyście u siebie szybki przyrost wagi w ostatnich tygodniach? U mnie do 21 tc było to 3,5 kg, teraz jestem w 25 tc i waga wzrosła do 7 kg. Nie mam większego apetytu niż wcześniej, a mimo tego teraz przybywa mi 1kg tygodniowo. Jestem przerażona tym tempem wzrostu i obawiam się, że już tak zostanie, a na koniec będę niezłą słoniczką...