reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Raz_dwa_7 napisz lepiej czy robiłaś dzis hasselback, a jeśli tak to jak wyszły? :) Ps. Zamówiłam w końcu detektor tyle, ze Octopuls H5 :p
Jasne,że nie zrobiłam, bo mi się nie chciało [emoji28] stary poszedł biegać, więc nie miał kto zrobić :D w sobote zrobię podejście nr dwa.
Ale... Przed chwilą kazałam sobie kupić... śledzia [emoji15] jadam baaaaardzo od święta, więc robi się ze mną groźnie :D

@Justyna_maj2017 @Juti777 gratuluję pomyślnych wieści i tobie Justyna córeczki [emoji173][emoji173][emoji173]

Nie piszcie nic o jedzeniu proszę was [emoji28] my mamy totalny urlop i żyjemy na kuchni polowej. A tak bym sobie żurku zjadła :torba: [emoji16]

No to Ci powiem, ze Twój Dzidziulek troszeczkę większy od mojego - jak na ten czas :D U nas w 14+6 - 8.76 cm :) Twoje Maleństwo pokazywało pupę a moje siedziało - nie wiem co lepsze [emoji14] Mąż wtedy powiedział, ze pewnie będzie kierowca autobusu hehe :p
No takie różnice mm to może być zwykły błąd pomiaru. Ważne że w normach się mieścimy. :-)

@Juti777 super, gratuluję udanej wizyty! Taki wstydliwiec, to może dziewczynka? [emoji14] co będzie panu doktorowi pokazywała... Jeszcze przy mamusi [emoji14]
Może, zobaczymy. Ostatnio mi trochę przeczucia zbaczają w stronę dziewczynki, ale nadal bardzo delikatnie.... zobaczymy co będzie na następnym usg. Mam je dopiero 27.09, więc sporo czekania. A połówkowe dopiero wtedy na październik będę ustawiać.

Może, zobaczymy. Ostatnio mi trochę przeczucia zbaczają w stronę dziewczynki, ale nadal bardzo delikatnie.... zobaczymy co będzie na następnym usg. Mam je dopiero 27.09, więc sporo czekania. A połówkowe dopiero wtedy na październik będę ustawiać.
MI we wtorek powiedział, że raczej dziewczę na świecie się pojawi a ja dalej czuję chłopaka :):) :) :) za miesiąc będę wiedziała na 100% :)

reklama
Do góry