reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@Polcia :) - fajnie że już po prenatalnych i wszystko ok :) też już bym chciała znać płeć bo też czekam żeby wiedzieć co kupować :)

@karolina921 - zazdroszcze tej burzy, u nas nic a nic nie jest lepiej :( trzymam kciuki za jutro :)

@Juti777 - musi być wszystko dobrze :) każdy tylko do tych prenatalnych żeby odetchnąć z ulga :)

@milusia83 - 15tc - o woooow kurcze jeszcze 5 i połoweczka :) ja nie wiem u niektórych z Was to jakoś tak szybko leci a ja mam wrażenie że u mnie te tygodnie w żółwim tempie lecą :/

@Justyna_maj2017 mam nadzieję że już na miejscu :) słyszałam że tam chłodniej :) udanego wypoczynku

@raz_dwa_trzy - powoli działamy :) także myślę że niebawem to ruszy :)

@wiola1198 - no witaj Kochana tak dawno Cię nie było :) cieszę się że urlop się udał - rzeczywiście trochę pojezdziliscie :) współczuję że do grudnia sama - tule ;)

A ja standardowo zdycham. Wczoraj szła burza, już każdy na balkon wychodzil i cieszył się ogromnie z czarnych chmur i co? Oczywiście poszło bokiem :( także nic a nic nie ma ochlody.
Dzisiaj tak wstałam i tak jakoś dziwne uczucie - hmmm ja jestem naprawdę w ciazy? Kurcze jak się nie czuje tego dzidziusia to jakos tak nie dociera :( mam nadzieję że wszystko z Bąbelkiem jest dobrze i nic złego się mu nie stało, troche się martwię a do wizyty jeszcze ponad tydzień :(
Jutro jadę do Poznania bo moja Mami ma wycięcie guza silinianki i proszę Was o trzymanie kciukow żeby było wszystko dobrze, żeby zabieg poszedł sprawnie, Mami szybko doszła do siebie i żeby guz okazał się niezlosliwy. Nie wiem też jak ja dam radę w tych upałach no ale muszę dać radę. Do tego Mały dalej gorączkuje i jeszcze na dodatek oczka mu napuchly pewnie od alergii :(
Trzymaj się i dużo wiary i zdrowia mamie życzę . Znam ten lęk.. Aż za dobrze

reklama
@Polcia :) - fajnie że już po prenatalnych i wszystko ok :) też już bym chciała znać płeć bo też czekam żeby wiedzieć co kupować :)

@karolina921 - zazdroszcze tej burzy, u nas nic a nic nie jest lepiej :( trzymam kciuki za jutro :)

@Juti777 - musi być wszystko dobrze :) każdy tylko do tych prenatalnych żeby odetchnąć z ulga :)

@milusia83 - 15tc - o woooow kurcze jeszcze 5 i połoweczka :) ja nie wiem u niektórych z Was to jakoś tak szybko leci a ja mam wrażenie że u mnie te tygodnie w żółwim tempie lecą :/

@Justyna_maj2017 mam nadzieję że już na miejscu :) słyszałam że tam chłodniej :) udanego wypoczynku

@wiola1198 - no witaj Kochana tak dawno Cię nie było :) cieszę się że urlop się udał - rzeczywiście trochę pojezdziliscie :) współczuję że do grudnia sama - tule ;)

A ja standardowo zdycham. Wczoraj szła burza, już każdy na balkon wychodzil i cieszył się ogromnie z czarnych chmur i co? Oczywiście poszło bokiem :( także nic a nic nie ma ochlody.
Dzisiaj tak wstałam i tak jakoś dziwne uczucie - hmmm ja jestem naprawdę w ciazy? Kurcze jak się nie czuje tego dzidziusia to jakos tak nie dociera :( mam nadzieję że wszystko z Bąbelkiem jest dobrze i nic złego się mu nie stało, troche się martwię a do wizyty jeszcze ponad tydzień :(
Jutro jadę do Poznania bo moja Mami ma wycięcie guza silinianki i proszę Was o trzymanie kciukow żeby było wszystko dobrze, żeby zabieg poszedł sprawnie, Mami szybko doszła do siebie i żeby guz okazał się niezlosliwy. Nie wiem też jak ja dam radę w tych upałach no ale muszę dać radę. Do tego Mały dalej gorączkuje i jeszcze na dodatek oczka mu napuchly pewnie od alergii :(

Dużo zdrówka dla mamy. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki :*

Dziewczyny jak już Wam mówiłam badam tętno dzidzi detektorem. Zawsze jest gdzieś ok. 1cm nad wzgorkiem lonowym, a dzisiaj znalazłam tętno na środku wzgorka lonowego. Czy to nie za nisko?

A my dzisiaj leniwy dzień spędziliśmy. Rodzice do nas przyjechali. Miałam ochotę w końcu powiedzieć o ciąży, ale no jakoś tak nie mogłam. Jutro usg i już panikuje trzymajcie o 8:30 kciuki [emoji4] jeżeli będzie wszystko dobrze to w przyszły weekend widzimy się na działce u teściów i wtedy powiemy wszystkim. Strasznie się denerwuje! Dobrej nocy :))

Darsi kciuki za mamcię, Twoja mama jest palaczem ?
Karolina 921 mocno zaciskam za wizytę

Wiola 1198 podziwiam za tą samotność:( a jak planujecie dalsze życie ? Ja sobie tego nie mogę wyobrazić, bym umarla z tęsknoty. Jak mój M wylatuje gdzieś 5 dni, ja nie mogę sobie znaleźć miejsca :(((

Juti ja dokładnie tyle samo jestem z moim M 17 lat razem i 9 lat po ślubie. Jak go nie ma dluzej w domu to usycham

Sandra myślę że dzidziuś sobie śmiga :)

@wiola1198 nie wyobrażam się rozstawać z mężem na tak długo. Jak wyjechałam na wyjazd służbowy na 10 dni to dziennie po 2 razy musieliśmy do siebie dzwonić. Dobrze, że po świętach bedziecie już cały czas razem.
@Polcia :) byłam równo w skończonym 12tc. Też słyszałam, że może się jeszcze zmienić, ale wolę się przygotować na drugą dziewczynę ;) najważniejsze, żeby było zdrowe, chociaż wiadomo, że fajnie byłoby mieć parke ;)
@Darsi trzymam mocno kciuki za mamę. Myśl pozytywnie, a na pewno wszystko będzie dobrze :)
Masz rację, że tu chłodniej :) chodziłam wczoraj w długich spodniach :D a rodzice mówili mi, że oni się gotują w domu. Dobrze trafilismy z terminem, bo nie wiem jakbym przeżyła jeszcze ten tydzień upałów.
@karolina921 trzymam kciuki za usg :) na pewno zobaczysz fikajacego bobasa :)
@Karolajna89 witamy :) to Twoja pierwsza ciąża? ;)

U nas przyjemnie chłodno :D to był dobry wybór z urlopem w tym terminie. Nie wiem jak bym wytrzymała jeszcze tydzień upałów. Wczoraj miałam tu ubrane długie spodnie :D dzisiaj też ma być maksymalnie 22 stopnie :) pojedziemy pewnie na jakąś wycieczkę i będziemy spacerować z małą w wózku :)

Darsi, dużo zdrówka dla mamy. Trzymam kciuki zeby wszystko było ok. Musi być [emoji846]

reklama
@wiola1198 współczuję tak długich rozłąk z mężem :( musicie być bardzo silni... Ja bym chyba nie przeżyła czegoś takiego.
@karolina921 już pewnie jesteś po wizycie i wszystko jest super :) czekamy na relacje :)
@Darsi trzymam kciuki za Twoją Mamę. Na pewno wszystko się uda.
I dużo zdrówka dla synka.
Mój syn też ostatnio gorączkowal musieliśmy aż jechać do szpitala bo leki nie pomagały. Na szczęście już wszystko minęło. :)

Ja też dzisiaj wizytuje :) o 16 ale jest to zwykła wizyta ;)

Do góry