reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Cześć wszystkim,

Przebrnęłam przez nieczytanie strony wątku i gratuluję wszystkich wizyt i dużych fasolek :) u mnie bez zmian - wszystko ok poza momentami kiedy bywa mi niedobrze.

Ja byłam na kilka dni w Poznaniu w firmie, wróciłam do Krakowa wczoraj i powoli ogarniam pakowanie nas do Vegas. Lecimy w sobotę rano więc czasu mało a grafik pracy i rzeczy do zrobienia wypchany do brzegi.

Zaczęłam się cieszyć na 12 h lot. Nareszcie odpocznę :D
Za wczasu bo potem mi może umknąć: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Wielu lat razem w szczęściu i zdrowiu oraz cudownej podróży poślubnej i wspaniałych wspomnień [emoji4]

@gaya11 zazdroszczę deszczu [emoji57]

reklama
@Ewela821 uważaj na siebie! Ja też od dwóch dni mam wrażenie, że czuję już malucha. I jestem pewna, że to nie jelita bo te to mi jeżdżą dosyć mocno w brzuchu [emoji3] a to drugie to takie przepływanie zupełnie leciutkie. Z Zośką też wcześnie ruchy czułam więc może teraz to już też synek daje znać o sobie [emoji6]

Cześć wszystkim,

Przebrnęłam przez nieczytanie strony wątku i gratuluję wszystkich wizyt i dużych fasolek [emoji4] u mnie bez zmian - wszystko ok poza momentami kiedy bywa mi niedobrze.

Ja byłam na kilka dni w Poznaniu w firmie, wróciłam do Krakowa wczoraj i powoli ogarniam pakowanie nas do Vegas. Lecimy w sobotę rano więc czasu mało a grafik pracy i rzeczy do zrobienia wypchany do brzegi.

Zaczęłam się cieszyć na 12 h lot. Nareszcie odpocznę [emoji1]

Jak w poprzedniej ciąży lecieliśmy daleko to lekarka kazała brać jakieś zastrzyki przez to Żr długo w jednym miejscu (przeciwzakrzepowe?)Może się zapytaj bo naprawdę nie pamietam

Wątek brzuszkowy znajdziesz pod tym linkiem:
Link do: Brzuszki lutówek :)

Dziewczyny chyba coś pominełam.. Dobrze rozumiem, że jest aplikacja naszego forum? Byłoby to dla mnie o wiele wygodniejsze i mogłabym tu cześciej bywać

Lub wpisując w wyszukiwarce aplikacji: Brzuszki lutówek :)

I na górze z prawej masz taki znaczek "ptaszka" w kółeczku, po zaznaczeniu zaczynasz subskrybować ten temat (nawet jeśli się w nim nie udzielasz :))

A wątku z lekarzami nie widziałam. Chyba, że chodzi Ci o wątek z wieściami z wizyt?
Link: Wieści z wizyt - terminy, wyniki, zdjęcia USG
Link do: Wieści z wizyt - terminy, wyniki, zdjęcia USG

A wyszukasz go pod nazwą:
Wieści z wizyt - terminy, wyniki, zdjęcia USG

reklama
Do góry