Fanka Kadry
Fanka BB :)
Ja też poproszę o burzę może niekoniecznie ale o deszcz! Okropne te upałyJesoo jaka burza jest u mnie. Świata nie widać, grad, wiatr,prądu nie ma, listopad za oknem[emoji31]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też poproszę o burzę może niekoniecznie ale o deszcz! Okropne te upałyJesoo jaka burza jest u mnie. Świata nie widać, grad, wiatr,prądu nie ma, listopad za oknem[emoji31]
Ja mam 13 aż, ale z tego co kojarzę, to kilka z nas ma własnie w ten dzień. I tak samo czas mi się dłuży niemiłosiernie .
No a póki co działam z obiadem- ziemniaczki z koperkiem, kurczaczek i mizeria .... mniammmmm
Na Pomorzu. Tak między Gdańskiem a) Łeba. Teraz jest cudnie 21st a powietrze jakie świeże. Aż miło. Zapraszam do siebie [emoji106]A u nas gorąco jak nie wiem co. Tez chce burze, ale się nawet nie zanosi.
@gaya11, a gdzie mieszkasz, ze tak Was zaatakowało?
Gratuluje wszystkich udanych wizyt. Super, ze mamy same dobre wieści. Oby tak dalej i do końca każda z nas przynosiła same pozytywy [emoji846]
Na Pomorzu. Tak między Gdańskiem a) Łeba. Teraz jest cudnie 21st a powietrze jakie świeże. Aż miło. Zapraszam do siebie [emoji106]