reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
@gaya11 - ja mam wrażenie że mi się dłuży, już nie mogę się doczekać końca 1 trymestru a tu jeszcze 2tyg
Mam tak samo. A to będzie chyba najdłuższy tydzień jak do tej pory
gaya11
No mi w sumie czas szybko leci, co prawda do wizyty się ciągnie jak cholera.Ale tak w dzień to jestem tak za młodym zabiegana,że czasem zapominam,że w ciąży jestem.Brzuszka jeszcze nie widać u mnie, oponka mała tłuszczowa jest z poprz.roku.
G
gość17
Gość
"carmelek9, post: 16921248, member: 179111"]Ja już tez po usg genetycznym, wszystko w porządku i w normie, wyszłam z gabinetu jak na skrzydłach!
I na 80% chłopak
A termin się zmienił na 1 lutego[/QUOTE]
Gratulacjecudne wieści.to już drugi termin na 1lutego;-)
I na 80% chłopak
A termin się zmienił na 1 lutego[/QUOTE]
Gratulacjecudne wieści.to już drugi termin na 1lutego;-)
Minka_uk
Początkująca w BB
Hej dziewczyny. Gratulacje wszystkim udanych wizyt I trzymam kciuki za kolejna.
U nas dzis chwile grozy. Plamienie dosc obfite, to 9 +3. Teraz ustalo po przelezeniu dnia. Jestem przerazona. Dzwonilam do poloznej, jutro use rano o 10.00. Boje sie co tam zobacze.
U nas dzis chwile grozy. Plamienie dosc obfite, to 9 +3. Teraz ustalo po przelezeniu dnia. Jestem przerazona. Dzwonilam do poloznej, jutro use rano o 10.00. Boje sie co tam zobacze.
G
gość17
Gość
Jestem pewna,że miałaś.ja na NFZ miałam ale lekarz nic Minnie mówił że to jakieś szczególne USG a potem się okazało że miałam.o wiele większą świadomość miałam o połówkowym w 19tygMój lekarz nic nie mówił że muszę i w poprzedniej ciąży 2 lata temu też nie miałam robionych
G
gość17
Gość
Pisz po wizycie co i jak,ale wierzę że będzie dobrze.Hej dziewczyny. Gratulacje wszystkim udanych wizyt I trzymam kciuki za kolejna.
Caitlyn
Ja też w poprzedniej ciąży miałam lekarza, co nie robił mi tego badania. W ani jednym momencie ciązy. Też mi mówił, że jest nieobowiązkowe. Ale zmieniłam lekarza i ten już robi takie badanie. Ja uważam, że nie zaszkodzi mi go zrobić, zawsze to człowiek spokojniejszyW ogóle pierwsze słyszę że te badania są obowiązkowe. I ufam swojemu lekarzowi. I żadna z moich znajomych nie musiała robić tych badań
reklama
Caitlyn
Ech, ja to jak zwykle nie ogarniam, poproszę o nazwę tego wątku, bo nie umiem znaleźćZałożyłam wątek z listą mam wpisujcie się dziewczyny pod spodem i będziemy mieli naszą liste z TP [emoji846]