Darsi
Fanka BB :)
@paulina_90, @Katrina1993 - ja idę 12t6d i wydawało mi się że za późno a lekarz powiedział że idealnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynam teraz żałować że powiedziałam ojcu dziecka o tym ze Pani dr prawdopodobnie widzi chłopca. On nastawia sie tylko na chłopca i koniec innej opcji nie przyjmuje. A jak bedzie dziewczyna to sie chłop załamieJustina89 może miała na myśli to, że nie jest pewna, a jej się tylko wydaje? Bo tak to mój były gin w ciąży z Mikim co miesiąc (od ok 12 tc) widział co innego dodając za każdym razem, że pewności nie daje ;D Aż w połowie ciąży przestał mówić cokolwiek twierdząc, że już całkiem nic nie widzi, bo jest dupką odwrócony, więc w 28 tc się przeszłam do gina u którego aktualnie prowadzę ciążę na usg 3d i on mi już powiedział, że na 105% chłopiec. Co do Twojego poprzedniego lekarza to no cóż, trafiają się tacy niecierpliwi (mój też taki jest), nic nie poradzisz na takich ludzi.
Natomiast co do określenia płci to się czasem zdarza, że lekarz prawidłowo określi płeć na dosyć szybkim etapie ciąży i potem się tą informacja utrzymuje do końca. Ja bym na Twoim miejscu wzięła to jako "ciekawostkę", ale nie całkowitą możliwość. Obstaw po prostu, że na 60% będzie chłopiec, a czy się to nie odwróci jeszcze to się okaże w późniejszym czasie
@Emilia S - a płatny czy nie? Bo jak bezpłatny to co szkodzi