reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Hmmm o serach nie pomyślałam a fetę mogłabym jeść tonami.Za to na bank nie jem surowego mięsa,żadnych tatarów, metki itp .u mnie dziś piękna pogoda, zaliczyłam już jeziorko,:D:D:D:D

reklama
@Justyna_maj2017 sprawdziłam ten parmezan, bo trudno mi było uwierzyć, że ser, który leżakuje czasem nawet 3 lata mógłby zagrażać :

" Warto też powstrzymać się od serów wędzonych (jak oscypek), bo przed uwędzeniem mogły być surowe i niepasteryzowane. Najbezpieczniejsze są sery suche i twarde, na których najgorzej mnożą się bakterie – parmezan czy pecorino."

z artykułu : Czego nie jeść w ciąży. A więc pozwalaj sobie :)

Jeny to ja mam jak w niebie, nie wiem co to są mdłości , żyganko .W tej ciąży odpukać póki co jest fantastiko :D:p

Jeny to ja mam jak w niebie, nie wiem co to są mdłości , żyganko .W tej ciąży odpukać póki co jest fantastiko :D:p
To nic tylko się cieszyć [emoji2] ja przeszłam przez wszystko. Ale można powiedzieć, że jak skończyłam 8tc to zaczęło być lepiej i z każdym dniem ta poprawa narasta. Mam tylko nadzieję, że jeszcze mi się nie pogorszy [emoji23]

Jeju dziewczyny dzisiaj ledwo przeżyłam w pracy najadlam się śliwek bez skórki a wymiotowalam strasznie aż pod ciśnieniem umeczylam się pierwszy raz bo owszem mdłości mam przez cały dzien ale wymioty mnie omijaly aż do dzisiaj .. Bleee

reklama
@ForgetMeeNot feta też wydaje mi się, że jest z mleka pasteryzowanego. Jeśli chodzi o sery to najlepiej czytać etykiety. Ja uwielbiam parmezan, a jest z mleka surowego niestety :( rodzice przywieźli ostatnio sery korycinskie i też nie mogę ich jeść
Parmezanu nie wolno??? to mnie zaskoczyłaś.. :) wiem, że feta jest z pasteryzowanego, ale czytałam w kilku miejscach, że serow typu feta nie powinno się jeść, a o parmezanie z koleii nic a nic ... hmm.. i weź tu bądź mądry

Do góry