U nas jest to samo. Dlatego jak tylko zobaczyłam dwie blade kreski,to zadzwoniłam umówić się na wizytę i wypada ona mniej więcej w połowie ciąży więc będę miała USG polowkowe juz na nfz
Do tego czasu chodzę do niego prywatnie. 150zł/wizyta
Ale jest to i tak dobra cena, bo u nas w tych prywatnych klinikach 200-250zł.
Tak bardzo mi przykro
Czasami podczytuję Was z telefonu i jakoś wyjątkowo mocno śledziłam Twoje losy IrenaX. Trzymałam kciuki jak szalona.
Mam nadzieję,że niebawem los się do Was uśmiechnie. Powodzenia, Kochana!
Myślałam,że tylko ja tak mam
W poprzedniej ciązy na tym etapie nic nie było widać. A teraz spokojnie można mi gratulować,bo z daleka widać,że ciężarna
Bardzo mi przykro. Nawet nie wyobrażam sobie co musicie czuć,Dziewczyny
Mam nadzieję,że za jakiś czas wpadniesz tu do nas pochwalić się wylącznie dobrymi wiadomościami.
A ja wybieram się dzisiaj. Najwyżej męża puszczę z torbami bo w sumie,to w nic się nie mieszczę, a pod koniec lipca jedziemy na wczasy
Mówią,że w każdej kolejnej ciąży widać szybciej i brzuch jest zdecydowanie większy.
Używałam Palmersa w poprzedniej ciąży i mimo wszystko wylazły mi rozstępy. To było kilka lat temu,dostawałam go jeszcze od siostry z Ameryki i liczyłam,że dokona cudów
Teraz kupiłam sobie coś najzwyklejszego- chyba Bielendę. Doszłam do wniosku,że genów i tak nie oszukam
.
Cudowne wiadomości
Jeszcze chwilę temu nie mogłyśmy doczekać się pierwszych wizyt, a teraz wszystkie zapisujemy się na prenatalne (a co za tym idzie,zaraz dobijemy do konca 1 trymestru!). Zanim się obejrzymy będziemy miały polowkowe, pojawią się emocje związane z płcią maluszków
.. Aż w końcu nadejdzie zima i staniemy się szersze niż dłuższe
.
Ileż ja się dzisiaj nakombinowałam,żeby zacytować Wasze posty
. Za rzadko biorę laptopa do ręki i jakieś zacofanie mi się włączyło
.
Nie chcę zapeszać,ale u mnie od dwóch dni cisza z mdłościami.. czyżby to koniec? Odliczałam dni do końca 12tc, bo ledwo żyłam
, a tu proszę - 9tc i zdecydowanie lepsze samopoczucie.
Pogorszyła mi się za to cera - mam milion wyprysków i wyglądam tragicznie. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie sprawdziła. Doktor Google podpowiada, że może to oznaczać: a) że urodzę chłopca, a te wypryski są efektem podniesionego hormonu męskiego
i b) że urodzę dziewczynkę, bo od lat wiadomo,że dziewczynka odbiera urodę
.