reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Powodzenia dzisiaj na wizycie [emoji110] kto też dzisiaj zobaczy swoją fasolkę? [emoji4]To my idziemy równo, ja też wczoraj miałam 8tc+1d
A ja mam wizytę jutro o 16 ^^
Atina1905
Aktywna w BB
Cześć kobitki u mnie noc ciężka dziecko się rozchorowalo i na szpital trzeba było jechać ale na szczęście nas wypuścili i stwierdzili oskrzela ale jak nie przejdzie do 3 dni to mamy wrócić i poloza na oddział
Mocno trzymam kciuki za wizytujące :*
Mocno trzymam kciuki za wizytujące :*
Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
U nas jest to samo. Dlatego jak tylko zobaczyłam dwie blade kreski,to zadzwoniłam umówić się na wizytę i wypada ona mniej więcej w połowie ciąży więc będę miała USG polowkowe juz na nfz Do tego czasu chodzę do niego prywatnie. 150zł/wizyta Ale jest to i tak dobra cena, bo u nas w tych prywatnych klinikach 200-250zł.U nas to na NFZ jest jeden dobry lekarz [emoji2] ale trzeba być wróżką i widzieć kiedy się w ciążę zajdzie bo termin wizyty na za trzy miesiące
Tak bardzo mi przykro Czasami podczytuję Was z telefonu i jakoś wyjątkowo mocno śledziłam Twoje losy IrenaX. Trzymałam kciuki jak szalona.Kochana... zycze Ci z całego serca byś nie musiała przechodzić najgorszego. Ale tak jak piszą dziewczyny, spadająca beta nie świadczy niestety o niczym dobrym musisz być silna i czekac co lekarz powie
Mam nadzieję,że niebawem los się do Was uśmiechnie. Powodzenia, Kochana!
Myślałam,że tylko ja tak mam W poprzedniej ciązy na tym etapie nic nie było widać. A teraz spokojnie można mi gratulować,bo z daleka widać,że ciężarnaDziewczynki, które są w ok. 10 tyg powiedzcie czy Wam już widać brZuszek? Ja jestem dopiero w 7tyg 1d a czuję się napompowana jak balon chociaż nie obzeram się
Bardzo mi przykro. Nawet nie wyobrażam sobie co musicie czuć,Dziewczyny Mam nadzieję,że za jakiś czas wpadniesz tu do nas pochwalić się wylącznie dobrymi wiadomościami.Dziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
Fasolka zatrzymała się na 5 tyg i 3 mm.
A ja wybieram się dzisiaj. Najwyżej męża puszczę z torbami bo w sumie,to w nic się nie mieszczę, a pod koniec lipca jedziemy na wczasyZ tym,ze ja nigdy nie rodzilam a już widzę,ze brzuch mi troszkę wypchalo i jestem w szoku,ze tak szybko. Ja też się dzisiaj udałam na shopping kupic coś troszkę luzniejszego,bo ja mam 3/4 rzeczy obcislych a już się trochę w takich źle czuję
Mówią,że w każdej kolejnej ciąży widać szybciej i brzuch jest zdecydowanie większy.U mnie też już brzuch większy choć to dopiero 8t4d, w pierwszej ciąży jeszcze nic a nic nie było widać na tym etapie.
A smarujecie się czymś? Ja na razie zwykłym balsamem ale chyba coś ciazowego już kupię, myślę nad Palmersem. Stosuje któraś?
Używałam Palmersa w poprzedniej ciąży i mimo wszystko wylazły mi rozstępy. To było kilka lat temu,dostawałam go jeszcze od siostry z Ameryki i liczyłam,że dokona cudów Teraz kupiłam sobie coś najzwyklejszego- chyba Bielendę. Doszłam do wniosku,że genów i tak nie oszukam .
Cudowne wiadomości Jeszcze chwilę temu nie mogłyśmy doczekać się pierwszych wizyt, a teraz wszystkie zapisujemy się na prenatalne (a co za tym idzie,zaraz dobijemy do konca 1 trymestru!). Zanim się obejrzymy będziemy miały polowkowe, pojawią się emocje związane z płcią maluszków .. Aż w końcu nadejdzie zima i staniemy się szersze niż dłuższe .Dobra laseczki, dziękujemy serdecznie za trzymanie łapek Jestem już po wizycie. Jest piękna kruszynka, serduszko puka cudnie. Idealnie. Jes jes jes!!!!!! Termin na 22 luty. Ło matko jaka ulga. Nast, prenatalne 13 sierpnia .
Ileż ja się dzisiaj nakombinowałam,żeby zacytować Wasze posty . Za rzadko biorę laptopa do ręki i jakieś zacofanie mi się włączyło .
Nie chcę zapeszać,ale u mnie od dwóch dni cisza z mdłościami.. czyżby to koniec? Odliczałam dni do końca 12tc, bo ledwo żyłam , a tu proszę - 9tc i zdecydowanie lepsze samopoczucie.
Pogorszyła mi się za to cera - mam milion wyprysków i wyglądam tragicznie. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie sprawdziła. Doktor Google podpowiada, że może to oznaczać: a) że urodzę chłopca, a te wypryski są efektem podniesionego hormonu męskiego i b) że urodzę dziewczynkę, bo od lat wiadomo,że dziewczynka odbiera urodę .
gaya11
Fanka BB :)
Wiesz co ,ja mam 3 boysów, i nie kojarze,żeby mi jakiś syfek wyskoczył. a teraz też nie mam, chociaż tak sobie pomyślałam,że mogę być pryszczata całą ciążę,żeby tylko córeczka była .Doktor Google podpowiada, że może to oznaczać: a) że urodzę chłopca, a te wypryski są efektem podniesionego hormonu męskiego i b) że urodzę dziewczynkę, bo od lat wiadomo,że dziewczynka odbiera urodę .
Semifreddo
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny,
Potrzebuję waszej porady, bo mam wrażenie, że kompletnie się pogubiłam z liczeniem wieku ciąży. Każdy kalkulator podaje mi co innego, na samym wydruku z usg mam 4 różne informacje.
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki 25 maja. Cykle 26 dniowe, owulacja 13 dnia cyklu.
Miałam iść dzisiaj na wizytę ale skoro byłam w piątek na usg to przełożę ja na za 2 tygodnie.
Potrzebuję waszej porady, bo mam wrażenie, że kompletnie się pogubiłam z liczeniem wieku ciąży. Każdy kalkulator podaje mi co innego, na samym wydruku z usg mam 4 różne informacje.
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki 25 maja. Cykle 26 dniowe, owulacja 13 dnia cyklu.
Miałam iść dzisiaj na wizytę ale skoro byłam w piątek na usg to przełożę ja na za 2 tygodnie.
reklama