reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Cześć [emoji846] rozgość się [emoji846]
Trzymam kciuki za wizytę w takim razie [emoji846]
P.S. Tez jestem z Lublina [emoji846] i jestem w podobnym wieku bo 34 [emoji846], z tym, ze to moja pierwsza ciąża [emoji846]
Ale fajnie, to będziemy miały o czym gadać Pierwsza ciąża to cudowny czas, wspominam ją wspaniale, mimo ciągłego lęku o maluszka, miałam tyle czasu dla siebie, i wszystko było takie nowe i ekscytujące

reklama
Dziewczynka czy przy becie powyżej 5tys. juz powinien się zarodek pokazac czy jak to jest ?
Ja miałam w piątek 1600 a we wtorek poszłam do lekarza to już musiałam mieć betę coś około tego nawet pewnie wyzej i był pęcherzyk i ciałko żółte tylko.
Irenka ja myślę że dziś już ujrzysz chociaż ciałko żółte a potem już pójdzie zaraz zarodeczek[emoji6]nic jeszcze nie jest przesadzone

@IrenaX trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110] [emoji110] [emoji110] mam nadzieję, że dzidziuś się w końcu pokaże ;)

@Buka83 witaj :) daj znać po wizycie. Bądź dobrej myśli, wtedy na pewno wszystko będzie dobrze :)

Irena - mocno trzymam kciuki! Nie bylam w stanie kazdego dnia przeczytac wszystkich postow, ale wiedz, ze bhcg rosnie roznie - spojrz sama na wartosci (widelki dla danego tyg.) Jedne dziewczyny maja wyzsze, drugie nizsze i to samo z przyrostem. Glowa do gory i bedzie dobrze :-)

Witam wszystkie nowe Kobitki na forum :-)

Kobitki po USG - gratuluje dobrych wiesci i pieknych fasolek :-)

Ja mam dzis wizyte o 10:10, a pozniej blogie lenistwo, bo Maz zaczyna urlop i wakacje pod zaglami :-)

Milego dzionka Kobietki :)

Eeh no i położyli mnie :( tak się boje, narazie czekam pewnie dopiero beda robić badania itd. Strasznie się boje, ze usłyszę coś złego :(

Irenka, dzięki za info o żelu. Przekażę kumpeli. I przede wszystkim trzymam za Was kciuki!!!!

Buka, cześć! Ja też mam 35 lat i synka 2,5 roku. :-)

My się właśnie szykujemy na wyjazd do rodziców powiedzieć o ciąży. I szperam w ciuchach, żeby co luźniejsze wygrzebać. ;-)

reklama
Do góry