reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Irena trzymam kciuki :*

Babka w aptece nie chciała mi sprzedać tego Lactovaginal. Znaczy się w ogóle go na stanie nawet nie miała, ale powiedziała, że wszystko muszę najpierw z lekarzem skonsultować, nie wolno mi noc na rękę brać -.- Taa i mam aż do środy czekać. Sprzedała mi tylko jakiś żel do higieny intymnej rumiankowy, pewnie nic mi on nie pomoże.

Cześć Dziewczyny. Mogę do Was dołączyć? Mam 35 lat i wg daty om jestem dzisiaj w 6t4d ciąży. Mam już 2,5 letnią córeczkę, pierwszą ciążę poroniłam w 11 tyg. Dzisiaj idę na usg i stresuję się okropnie, czy wszystko w porządku, o 12:30 mam wizytę. Byłam u gin w ubiegły piątek i widać było tylko pecherzyk, ponieważ cykle mam bardzo regularne i od początku oznaczałam betę, wiem na pewno, że to już siódmy tydzień i powinno być dzisiaj widoczne serduszko. Miałam się tutaj odezwać dopiero po usg, ale boję się bardzo i muszę czymś zająć myśli, dlatego do Was piszę Podczytuję Was od jakiegoś czasu i widzę jak bardzo się tutaj wspieracie, to fantastyczne Dodam jeszcze, że jestem z Lublina
Witaj, powodzenia na dzisiejszej wizycie, na pewno będzie dobrze :)

Gratuluje pięknych fasolek a za dzisiaj wizytujace zaciskam kciuki :tak:

@Irenka - informuj na bieżąco, liczę mimo wszystko na dobrą wiadomość, powodzenia!

Jestem zdruzgotana... lekarz nie miał dobrych wieści ;( jest pęcherzyk w macicy a w nim ciałko żółte, tylko ze te ciałko zolte jest tak duze jak pęcherzyk ;( lekarz mówi, ze zle to wyglada i przy tym tygodniu a wg miesiączki 8 to beta powinna być zdecydowanie wyższa ;( jutro jeszcze zbadają hormony - ale czuje, ze bede musiała się pomału żegnać ... ;( ;( tak mi się chce płakać ;(( czemu akurat mnie to spotyka ;(

Juti777 Jak szłam do mojej gin to myślałam, że będę najstarszą przyszłą mamą, a obok mnie siedziały dziewczyny rocznik 76 i 77 i gwałtownie odmłodniałam:)
IrenaX trzymam kciuki, nic więcej zrobić nie mogę, ale wierzę, że wszystko dobrze się skończy, ściskam:*
Caitlyn Lactovaginal jest bez recepty i bezpieczny dla dziecka, nie wiem czemu farmaceutka nie chciała Ci sprzedać.

Irena - mocno trzymam kciuki! Nie bylam w stanie kazdego dnia przeczytac wszystkich postow, ale wiedz, ze bhcg rosnie roznie - spojrz sama na wartosci (widelki dla danego tyg.) Jedne dziewczyny maja wyzsze, drugie nizsze i to samo z przyrostem. Glowa do gory i bedzie dobrze :-)

Witam wszystkie nowe Kobitki na forum :-)

Kobitki po USG - gratuluje dobrych wiesci i pieknych fasolek :-)

Ja mam dzis wizyte o 10:10, a pozniej blogie lenistwo, bo Maz zaczyna urlop i wakacje pod zaglami :-)

Milego dzionka Kobietki :)
Megi powodzenia na wizycie, kciuki zaciśnięte. Napisz jak tam dzidziul szaleje :)
No i przyjemnego weekendu na żaglach, zazdraszczam :)

Irenko przykro mi w takim razie, przytulam mocno :(

Buka83 no właśnie powiedziała mi, że powinnam wszystko z lekarzem skonsultować, nic na własną rękę nie powinnam brać nawet bez recepty.

reklama
Jestem zdruzgotana... lekarz nie miał dobrych wieści ;( jest pęcherzyk w macicy a w nim ciałko żółte, tylko ze te ciałko zolte jest tak duze jak pęcherzyk ;( lekarz mówi, ze zle to wyglada i przy tym tygodniu a wg miesiączki 8 to beta powinna być zdecydowanie wyższa ;( jutro jeszcze zbadają hormony - ale czuje, ze bede musiała się pomału żegnać ... ;( ;( tak mi się chce płakać ;(( czemu akurat mnie to spotyka ;(
Kurcze może będę kazali ci poczekać jeszcze kilka dni... Trzymaj się wiem co czujesz..

Do góry