reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Cześć [emoji846] rozgość się [emoji846]
Trzymam kciuki za wizytę w takim razie [emoji846]
P.S. Tez jestem z Lublina [emoji846] i jestem w podobnym wieku bo 34 [emoji846], z tym, ze to moja pierwsza ciąża [emoji846]
Ale fajnie, to będziemy miały o czym gadać Pierwsza ciąża to cudowny czas, wspominam ją wspaniale, mimo ciągłego lęku o maluszka, miałam tyle czasu dla siebie, i wszystko było takie nowe i ekscytujące

reklama
Dziewczynka czy przy becie powyżej 5tys. juz powinien się zarodek pokazac czy jak to jest ?
Ja miałam w piątek 1600 a we wtorek poszłam do lekarza to już musiałam mieć betę coś około tego nawet pewnie wyzej i był pęcherzyk i ciałko żółte tylko.
Irenka ja myślę że dziś już ujrzysz chociaż ciałko żółte a potem już pójdzie zaraz zarodeczek[emoji6]nic jeszcze nie jest przesadzone

@IrenaX trzymam mocno kciuki za Ciebie [emoji110] [emoji110] [emoji110] mam nadzieję, że dzidziuś się w końcu pokaże ;)

@Buka83 witaj :) daj znać po wizycie. Bądź dobrej myśli, wtedy na pewno wszystko będzie dobrze :)

Irena - mocno trzymam kciuki! Nie bylam w stanie kazdego dnia przeczytac wszystkich postow, ale wiedz, ze bhcg rosnie roznie - spojrz sama na wartosci (widelki dla danego tyg.) Jedne dziewczyny maja wyzsze, drugie nizsze i to samo z przyrostem. Glowa do gory i bedzie dobrze :-)

Witam wszystkie nowe Kobitki na forum :-)

Kobitki po USG - gratuluje dobrych wiesci i pieknych fasolek :-)

Ja mam dzis wizyte o 10:10, a pozniej blogie lenistwo, bo Maz zaczyna urlop i wakacje pod zaglami :-)

Milego dzionka Kobietki :)

Eeh no i położyli mnie :( tak się boje, narazie czekam pewnie dopiero beda robić badania itd. Strasznie się boje, ze usłyszę coś złego :(

Irenka, dzięki za info o żelu. Przekażę kumpeli. I przede wszystkim trzymam za Was kciuki!!!!

Buka, cześć! Ja też mam 35 lat i synka 2,5 roku. :-)

My się właśnie szykujemy na wyjazd do rodziców powiedzieć o ciąży. I szperam w ciuchach, żeby co luźniejsze wygrzebać. ;-)

reklama
Do góry