reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Widzieli właśnie pęcherzyk, ale był bardzo malutki ... ja już sama nie wiem o co tu chodzi :(
Spokojnie nie stresuj sie, to ja zle zrozumialam...myslalam, ze w szpitalu byl I pecherzyk I zarodek, ale z drugiej strony jesli lekarz zna Twoja historie ze szpitalem itd to powinien wytlumaczyc dokladnie I porownac czy pecherzyk wiekszy czy nie, a Ty jak sie czujesz fizycznie?

Widzieli właśnie pęcherzyk, ale był bardzo malutki ... ja już sama nie wiem o co tu chodzi :(
Wiesz... Czasem bywa tak,że jest puste jajo płodowe, ale też bywa tak,że nagle pojawia się zarodek. Myślę,że lekarz wie co robi i nie chciał Ci mówić żadnych zlyc scenariuszy, tylko czekać (wiem jakie to trudne). Jutro zrób betę i pamiętaj,że będzie co ma być. Na nic nie masz wpływu, niestety. Przytulam

@IrenaX a u innego lekarza nie możesz zrobić USG???Kurcze ale jak dziś zrobisz betę to ona do jutra nie podwoi chyba :szok: tak szybko jak wcześniej w ciągu 48h??? Już wariujemy hehe.

Dziewczyny,które mają te paskudne mdłości.. jak to jest? Mdli Was tylko i nie możecie nic zjeść? Czy wymiotujecie po jedzeniu? Co w ogóle jecie w ciągu dnia? :)
Mnie mdli prawie cały dzień ale smakuje mi wszystko.. Nie wymiotuję tylko tak mnie czasami zemdli że aż mi włosy dęba stają .. Ponoć podjadanie migdałów pomaga ..
A to moje dziecko którego dzisiaj miało nie być

Załączniki

• received_1776120782484289.jpeg
    received_1776120782484289.jpeg
    87,4 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny ja tylko na chwilkę, wieczorem Was nadrobię bo nadrukowałyście dużo.
Kurcze zestresowałam się bardzo. W piątek mam wizytę u endokrynologa i musiałam zrobić badnia przed wizytą więc zrobiłam dzisiaj. Od 18.06 jestem na Eythyroxie 50, wcześniej byłam na 25. A dzisijsze wyniki to:
TSH - 0,168 niskie :(:( za niskie
FT3- 3,44 w normie
FT4 - 1,557 ( norma normalnie od 1 do 1,60 , w pierwszym trymestrze norma to 0,94-1,52)

:(

reklama
Do góry