reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ale macie fajnie, ja już po u mnie tylko pęcherzyk :( i znowu takie czekanie i stres :( mam powtórzyć betę jutro i jak będzie 8 tys. To wizyta dopiero 12.07 a jak nie będzie to jutro mam dzwonić :/ eeeh znowu się martwię
Ale jedno pozytywne to jest to, ze jest ładny pęcherzyk i w dobrym miejscu

Załączniki

• 8CCE7583-FFB5-4E6D-A0D5-A4E611C3C36B.jpeg
    8CCE7583-FFB5-4E6D-A0D5-A4E611C3C36B.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 78
reklama
Cześć, to i ja się dopisuję :)
Jestem po lekarzu, serduszko bije, choć ciąża tydzień młodsza wg usg. Dzisiaj wg usg 7t6d. Czy któraś z was też ma takie różnice?

U mnie jest to samo. Według om 8t4d a wedlug usg 7t3d. Absolutnie sie tym nie przejmuje, wszystko zalezy od dokladnosci pomiaru. W poprzednich ciążach tez mialam takie kilkudniowe rozbieznosci miedzy usg a om.
Tez juz jestem po lekarzu. Wszystko wyglada dobrze, serduszko pieknie uderzalo.. Ta nasza "kropeczka" pomalu zaczela przypominac czlowieczka z glowa i tułowiem :-). Aktualnie ma 1,2cm.
Kolejna wizyta za 4tygodnie i bedzie to juz usg prenatalne.

Załączniki

• DSC_2548.JPG
    DSC_2548.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze
Wiola, rany!!! Aż się poryczałam ze szczęścia!!!! Cudownie!!!!

reklama
Do góry