reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
No dobra, biją od Was pozytywne fluidy ... Poczekam na spokojnie do przyszłej środy i zobaczymy co lekarz powie. Co ma być to będzie :-) miłego dnia

@wiola1198 ale cudowne wieści :) :-D gratulacje. Niech fasolka rośnie zdrowo i już się nie stresuj . Ściskam mocno.
@IrenaX kurcze ja mam jutro wizytę na 12.30 to bedzie rowny 7tc . Jak byłam tydzień temu 6tc to właśnie miałam bardzo ładny pęcherzyk w super lokalizacji jak to gin powiedział ale bez zarodka :oops: . Dziś zrobiłam hcg powtórnie zobaczę czy podroslo poprzednie wyszlo 10108,3 (28.06). Trzymam kciuki mocno za kolejną betę.
I mocno zaciskam paluchy za wszystkie dziewczyny i fasolki . Gratuluje pozytywnych wizyt.

Dziewczyny czy Wam rzeczywiście ta beta tak dużo przyrastala jak przekroczyliście 1200ml? Podwajala się cały czas ? Czy już niekoniecznie ? Kurde tak się martwię... lekarz mi powiedział ze jutro powinnam mieć te 8 tysięcy jak wczoraj było 4086... ale ja coś tego nie widze :/ bo przecież mi przez tydzień urosło z 1600 do 4086...

Dziewczyny czy Wam rzeczywiście ta beta tak dużo przyrastala jak przekroczyliście 1200ml? Podwajala się cały czas ? Czy już niekoniecznie ? Kurde tak się martwię... lekarz mi powiedział ze jutro powinnam mieć te 8 tysięcy jak wczoraj było 4086... ale ja coś tego nie widze :/ bo przecież mi przez tydzień urosło z 1600 do 4086...
A który tydzień Ci wychodzi?

@wiola1198 ale cudowne wieści :) :-D gratulacje. Niech fasolka rośnie zdrowo i już się nie stresuj . Ściskam mocno.
@IrenaX kurcze ja mam jutro wizytę na 12.30 to bedzie rowny 7tc . Jak byłam tydzień temu 6tc to właśnie miałam bardzo ładny pęcherzyk w super lokalizacji jak to gin powiedział ale bez zarodka :oops: . Dziś zrobiłam hcg powtórnie zobaczę czy podroslo poprzednie wyszlo 10108,3 (28.06). Trzymam kciuki mocno za kolejną betę.
I mocno zaciskam paluchy za wszystkie dziewczyny i fasolki . Gratuluje pozytywnych wizyt.
Bo ja już nie wiem czy jednak jest wczesna czy może coś nie tak... :/ :(

Mam wyniki hcg total ilościowe 28.06 -10108,3 a dzisiaj 04.07-39124,1 kurcze już się trzese z nerwów. Czy jutro zobacze fasolkę i serduszko :baffled: Teraz nie wiem jak ten przyrost???

Ale macie fajnie, ja już po u mnie tylko pęcherzyk :( i znowu takie czekanie i stres :( mam powtórzyć betę jutro i jak będzie 8 tys. To wizyta dopiero 12.07 a jak nie będzie to jutro mam dzwonić :/ eeeh znowu się martwię
@IrenaX ale w szpitalu widzieli przeciez kropka? I od wtedy minelo tydzien? A dzis tylko pecherzyk? :( a pecherzyk wiekszy? Ktoremu tyg ciazy odpowiada?
Przytulam

reklama
Do góry