reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Cześć długo mnie nie było przeprowadzka mnie pochlonela ledwo wad doczytałam nasza wizyta z wt przesunąła się na czw i tak właśnie widzieliśmy fasolkę i bijące serduszko też słyszeliśmy nie mam terminy bo wg miesiączki A usg jest jakaś różnica i lekarka mówi że tydzień jej się nie zgadza że byłam ostatnia to już miałam wrażenie że na odczepnego wystraszylam się bo dzidzia tak schowala się z boku że nie bylo długo widać wg iść dziś jestem 7t5dz wysle fote , co do lat kończę dzis 34lata jestem z Polic koło Szczecina mieszkam w Niemczech.

Fantastyczne wiadomości z rana [emoji846] gratuluje. Cudownie jest usłyszeć serduszko.

@raz_dwa_trzy jak plamienie? Mam nadzieje, ze ustało i wszystko jest ok.

Ja się właśnie zbieram do pracy, och jak mi się nie chce? a Wam Kochane życzę spokojnej, leniwej soboty [emoji846]

reklama
A to nasza fasola wg was i tej teorii jaka płeć??jeśli dziewczynka chciałabym Lenke jeśli chlopiec Armin lub Leoś nsjwazniejsze zeby zdrowe dzieciaczki były

Załączniki

• 20180630_073008.jpg
    20180630_073008.jpg
    122,7 KB · Wyświetleń: 107
Fantastyczne wiadomości z rana [emoji846] gratuluje. Cudownie jest usłyszeć serduszko.

@raz_dwa_trzy jak plamienie? Mam nadzieje, ze ustało i wszystko jest ok.

Ja się właśnie zbieram do pracy, och jak mi się nie chce? a Wam Kochane życzę spokojnej, leniwej soboty [emoji846]
Kochana, dzięki za wywołanie, ale chyba mnie pomyliłaś z kimś ;) ja nie plamilam. I mam nadzieję,że mnie to nie spotka. :) Mam krwiaka,ale zero plamień. Za to jestem już po trzech zastrzykach w brzuch z heparyny, nabieram wprawy :)

Dziewczyny i wasze smutne wiadomosci bardzo sie wzruszyłam wczoraj czytając i podziwialsm wasza sile że tak rozsądnie umiecie podejść do sprawy uważam że jesteście mega silne i trzymam kciuki aby było wszystko ok

Bardzo żałuję i współczuję wszystkim, którym dzidziuś przestał rosnąć :( to musi być okropne przeżycie

Na wizytę w Luxmed albo Medicover w Krakowie i tak poczekam tydzień na taki termin żeby tata mógł iść ze mną ( przed albo po pracy). Nie ma mowy żeby go tam nie było ;) zastanawiam się też nad wykupieniem u nich pakietu prowadzenia ciąży, bo jednak jest spory rabat. Dzisiaj jedziemy na weekend do Warszawy na koncert Beyonce :D

Kochana, dzięki za wywołanie, ale chyba mnie pomyliłaś z kimś ;) ja nie plamilam. I mam nadzieję,że mnie to nie spotka. :) Mam krwiaka,ale zero plamień. Za to jestem już po trzech zastrzykach w brzuch z heparyny, nabieram wprawy :)

Ooo rany... przepraszam... to o Justynę mi chodziło. Jasne, oczywiście, żadnych plamien... myslalam o Tobie bo pamiętałam, ze coś tez masz. Pomerdalo mi się. Przepraszam najmocniej. A te zastrzyki to sama to sama robisz? Boli to?

Ooo rany... przepraszam... to o Justynę mi chodziło. Jasne, oczywiście, żadnych plamien... myslalam o Tobie bo pamiętałam, ze coś tez masz. Pomerdalo mi się. Przepraszam najmocniej. A te zastrzyki to sama to sama robisz? Boli to?
Spokojnie, jest nas tu trochę,też mi trudno spamiętać historię wszystkich ;)
Sama sobie robię. jak zobaczyłam jak mojemu M zaczęła się ręką trząść,to stwierdziłam,że bezpieczniej będzie jak to sama zrobię. :D trochę boli, szczypie,nie powiem,że nie... Ale ,czego się nie zrobi,zeby szczęśliwie donosić. Mam nadzieję,że będzie mi dane.:)

A to nasza fasola wg was i tej teorii jaka płeć??jeśli dziewczynka chciałabym Lenke jeśli chlopiec Armin lub Leoś nsjwazniejsze zeby zdrowe dzieciaczki były
Wg tej teorii chodzi o to, ze jeśli łożysko/kosmowka leży po stronie prawej macicy - to bd chłopiec, jeśli po lewej -dziewczynka ;) niby jest to jakiś najjaśniejszy punkt w pęcherzyku :) ale lekarzem nie jestem :p

reklama
Wg tej teorii chodzi o to, ze jeśli łożysko/kosmowka leży po stronie prawej macicy - to bd chłopiec, jeśli po lewej -dziewczynka ;) niby jest to jakiś najjaśniejszy punkt w pęcherzyku :) ale lekarzem nie jestem :p
No właśnie, ale to też trzeba umieć zobaczyć, a ja nie potrafię :D Wyślę Wam też swoje usg dzisiaj z ciekawości to też poproszę o ocenę. Ja głupia, mogłam po prostu lekarza zapytać jak jest ułożone łożysko, a nie pomyślałam.

Do góry