reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ja miałam 7tc 2 dni przez brzuch i było widać super :)

U nas jest po 30 stopni, a ja sie czuje jak wieloryb [emoji25] dzisiaj sie ważyłam i waga stoi w miejscu, a mam brzuch jakoś wielki :( cycki jeszcze większe i moje letnie sukienki zeszłoroczne jakieś niewygodne....
Jeju mam identycznie!! Ja kilogram mniej niz na poczatku ciazy a brzuch ogromny hmmm az takie wzdecia? A niby dieta super zdrowa I problemow zoladkowych zero...i tez super ciezka sie czuje...to przez te upaly...odzwyczailysmy sie;)

reklama
A bierzesz jakieś leki? Luteinę lub duphaston? Dzwon jutro z rana do gina koniecznie jak nie ustanie, chyba, ze masz możliwość teraz. Ewentualnie napisz SMS.
Biorę Duphaston. Chodzę do ginekologa z luxmedu, ale jutro nikt nie przyjmuje. Pisałam na czacie z położna z luxmedu i zaleciła odpoczynek i obserwacje. Napisała, ze jeśli nie jest to żywa krew to jest to normalne na tym etapie ciąży i mam się nie denerwować. Wizytę mam w poniedziałek i mam nadzieję, że to jednorazowy incydent z przeciążenia...

Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnac:( juz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo:( wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz:( coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade:( trzymajcie sie cieplutko buziaczki
Trzymaj sie, bardzo mi przykro :(

Mnie tylko denerwuje wstawanie w nocy na siku. Codziennie 2-3 razy... ehhhh
Oj mnie też. I najgorzej wkurzające w tym wszystkim jest to, że czasem to siku chce mi się bardzo, a idę i robię po dwie krople [emoji13][emoji12]
Powtórzyłam rano betę po 48 h i wynik 5500 czyli prawie prawie podwojona ilość :) powoli umawiam się do lekarza na usg
Piękny wynik [emoji4]
10.07 dopiero, a ten czas ciągnie się jak nie wiem co.... :)
A ja mam 20 lipca i tak trochę żałuję, że nie wzięłam terminu na tydzień wczesniej [emoji41]
Ja miałam 7tc 2 dni przez brzuch i było widać super :)

U nas jest po 30 stopni, a ja sie czuje jak wieloryb [emoji25] dzisiaj sie ważyłam i waga stoi w miejscu, a mam brzuch jakoś wielki :( cycki jeszcze większe i moje letnie sukienki zeszłoroczne jakieś niewygodne....
Oj tak. Ja też czuję się jak słoń. Cycki mam bolące i ciężkie jak głazy. Od wzdęć ciężko mi wchodzić w ciuchy i może to taka zwykła głupia błahostka, ale czuję się bardzo mało atrakcyjnie. Dodać do tego moje humorki, wymioty i nastrój grobowy to czuję się nieciekawie [emoji849][emoji30]
Baffi tak mi przykro :( trzymaj się kochana :*

Dziewczyny ja znów mam plamienie. Tym razem śluz podbarwiony krwią na różowo :( miałam dzisiaj bardziej zalatany dzień i nie wiem czy to nie od tego. Wizytę mam w poniedziałek, ale boję się okropnie :(
Odpoczywaj teraz jak najwięcej. Może to z przemęczenia [emoji8]

Jeju dziewczyny strasznie się czyta takie smutne historie :(:( bardzo mi przykro dla wszystkich które przez takie coś przechodziły!!! Lub obecnie przechodzą!! Trzymajcie się, tulę was mocno!

Ja was cały czas doczytuje ale jestem na urlopie u rodziców i kiepsko z czasem :rolleyes2: pozdrawiam was serdecznie!

Jeju dziewczyny strasznie się czyta takie smutne historie :(:( bardzo mi przykro dla wszystkich które przez takie coś przechodziły!!! Lub obecnie przechodzą!! Trzymajcie się, tulę was mocno!

Ja was cały czas doczytuje ale jestem na urlopie u rodziców i kiepsko z czasem :rolleyes2: pozdrawiam was serdecznie!
Udanego wypoczynku [emoji6][emoji16]

Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnac:( juz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo:( wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz:( coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade:( trzymajcie sie cieplutko buziaczki
Baffi przeżywam to samo w środę jadę na usuniecie ciąży .. Trzeba to przeżyć
. Widocznie tak miało być .. Dziewczyny życzę wam szczęśliwych miesięcy i abyście mogły trzymać małżeństwa w ramionach Ja straciłam w ciągu 15 miesięcy dwie ciąże. Ale cóż zrobić

Baffi przeżywam to samo w środę jadę na usuniecie ciąży .. Trzeba to przeżyć
. Widocznie tak miało być .. Dziewczyny życzę wam szczęśliwych miesięcy i abyście mogły trzymać małżeństwa w ramionach Ja straciłam w ciągu 15 miesięcy dwie ciąże. Ale cóż zrobić
Baffi, Wiola, Koordosia, tak mi przykro :(

reklama
Cześć długo mnie nie było przeprowadzka mnie pochlonela ledwo wad doczytałam nasza wizyta z wt przesunąła się na czw i tak właśnie widzieliśmy fasolkę i bijące serduszko też słyszeliśmy nie mam terminy bo wg miesiączki A usg jest jakaś różnica i lekarka mówi że tydzień jej się nie zgadza że byłam ostatnia to już miałam wrażenie że na odczepnego wystraszylam się bo dzidzia tak schowala się z boku że nie bylo długo widać wg iść dziś jestem 7t5dz wysle fote , co do lat kończę dzis 34lata jestem z Polic koło Szczecina mieszkam w Niemczech.

Do góry