reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnac:( juz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo:( wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz:( coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade:( trzymajcie sie cieplutko buziaczki
@Baffi26 Kochana tak bardzo mi przykro..Ty założyłaś ten wątek i musisz go opuścić:( Ja też w zeszłym roku tuliłam przez 19 dni moja córeczkę urodzoną w 31 tyg i niestety odeszła a tak bardzo jej pragnęłam,kochalam i kocham ciagle..pokoik czekał uszykowany i do dziś stoi pusty ze zdjęciem mojego aniołka na ścianie:(Zycie nas nie oszczędza ale zawsze są dwa wyjscia...poddać się i załamać albo żyć dalej bo mamy dla kogo..a nasze aniołki w przyszłym zyciu będziemy tuliły codziennie. Nie poddawaj się i bądź silna ,mnie przy życiu trzymała nadzieja,że jeszcze będziemy mieli dziecko i mam nadzieję,że tym razem będzie dobrze, codziennie się o to modlę i wierzę że tak będzie choc widok usg czy badania biore juz bardziej na dystans,pozostala juz w glowie jakas blokada i nic nie poradze:(Pozdrawiam Cię serdecznie i jestem z Tobą myslami..

Ale był obecny przy usg??? [emoji846] chodzi mi o ten moment kiedy może być przy usg. Pytam bo kompletnie nie mam pojęcia kiedy przyszły tata może być przy nim obecny.

@Baffi26 pisałam już na staraczkach ale jeszcze raz chciałam Ci powiedzieć, ze bardzo, bardzo mi przykro Kochana i z całego serca życzę Ci siły, chcociaz jak czytam Twoja historie to podziwiam Cię za jej ogrom. Tule mocno.,.
Tak, wszedł do gabinetu ze mną,później lekarz poprosił mnie na USG za parawan i jak sprawdził,że jest ciąża, że w macicy,że jest zarodek to mówi "chce Pan zobaczyć?" I wtedy przyszedł rozradowany M. :D ot cała historia :)

Baffi tak mi przykro :( trzymaj się kochana :*

Dziewczyny ja znów mam plamienie. Tym razem śluz podbarwiony krwią na różowo :( miałam dzisiaj bardziej zalatany dzień i nie wiem czy to nie od tego. Wizytę mam w poniedziałek, ale boję się okropnie :(

Bardzo, bardzo mi przykro [emoji21] ściskam Cię mocno i wierzę, że twoje szczęście wybrało po prostu inny termin pojawienia się w waszym życiu [emoji8]. Trzymaj się kochana [emoji173]
Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnac:( juz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo:( wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz:( coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade:( trzymajcie sie cieplutko buziaczki

140tyś? Tyle ta beta urośnie a potem koniec?! to ja mam cos pewnie kolo 15tys i serduszko juz pyka to jaki rozwiniety jest taki dzidzius?!To straszne jesteś silną kochana trzymaj się :*

reklama
Baffi tak mi przykro :( trzymaj się kochana :*

Dziewczyny ja znów mam plamienie. Tym razem śluz podbarwiony krwią na różowo :( miałam dzisiaj bardziej zalatany dzień i nie wiem czy to nie od tego. Wizytę mam w poniedziałek, ale boję się okropnie :(

A bierzesz jakieś leki? Luteinę lub duphaston? Dzwon jutro z rana do gina koniecznie jak nie ustanie, chyba, ze masz możliwość teraz. Ewentualnie napisz SMS.

Do góry