reklama
Ewela821
Fanka BB :)
@Baffi26 Kochana tak bardzo mi przykro..Ty założyłaś ten wątek i musisz go opuścić Ja też w zeszłym roku tuliłam przez 19 dni moja córeczkę urodzoną w 31 tyg i niestety odeszła a tak bardzo jej pragnęłam,kochalam i kocham ciagle..pokoik czekał uszykowany i do dziś stoi pusty ze zdjęciem mojego aniołka na ścianieZycie nas nie oszczędza ale zawsze są dwa wyjscia...poddać się i załamać albo żyć dalej bo mamy dla kogo..a nasze aniołki w przyszłym zyciu będziemy tuliły codziennie. Nie poddawaj się i bądź silna ,mnie przy życiu trzymała nadzieja,że jeszcze będziemy mieli dziecko i mam nadzieję,że tym razem będzie dobrze, codziennie się o to modlę i wierzę że tak będzie choc widok usg czy badania biore juz bardziej na dystans,pozostala juz w glowie jakas blokada i nic nie poradzePozdrawiam Cię serdecznie i jestem z Tobą myslami..Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnac juz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade trzymajcie sie cieplutko buziaczki
raz_dwa_trzy
Tak, wszedł do gabinetu ze mną,później lekarz poprosił mnie na USG za parawan i jak sprawdził,że jest ciąża, że w macicy,że jest zarodek to mówi "chce Pan zobaczyć?" I wtedy przyszedł rozradowany M. ot cała historiaAle był obecny przy usg??? [emoji846] chodzi mi o ten moment kiedy może być przy usg. Pytam bo kompletnie nie mam pojęcia kiedy przyszły tata może być przy nim obecny.
@Baffi26 pisałam już na staraczkach ale jeszcze raz chciałam Ci powiedzieć, ze bardzo, bardzo mi przykro Kochana i z całego serca życzę Ci siły, chcociaz jak czytam Twoja historie to podziwiam Cię za jej ogrom. Tule mocno.,.
Justyna_maj2017
Baffi tak mi przykro trzymaj się kochana :*
Dziewczyny ja znów mam plamienie. Tym razem śluz podbarwiony krwią na różowo miałam dzisiaj bardziej zalatany dzień i nie wiem czy to nie od tego. Wizytę mam w poniedziałek, ale boję się okropnie
Dziewczyny ja znów mam plamienie. Tym razem śluz podbarwiony krwią na różowo miałam dzisiaj bardziej zalatany dzień i nie wiem czy to nie od tego. Wizytę mam w poniedziałek, ale boję się okropnie
karolina921
Bardzo, bardzo mi przykro [emoji21] ściskam Cię mocno i wierzę, że twoje szczęście wybrało po prostu inny termin pojawienia się w waszym życiu [emoji8]. Trzymaj się kochana [emoji173]
Hej dziewczyny coz przyszla i na mnie kolej zeby sie z wami porzegnac juz nie mam zludzen beta spada dzis juz 140422 czyli wszystko przepadlo moje szczescie zniklo tak szypko i niespodziewanie jak sie pojawilo wiem ze to przykre ale lepiej teraz niz puzniej juz raz to przeszlam w 2009 roku syna stracilam w 20tc tulilam w ramionach dopuki serduszko nieprzestalo bic 2 lata mi zeszlo zanim sie pozbieralam dlatego ciesze sie ze to stalo sie teraz coz kiedys spotkam moje kochane aniolki a puki co zycze wam dziewczyny z calego serducha spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow. Niewiem czemu akurat mnie to spotyka tyle zlego na raz w ciagu roku najpierw rak i amputacja szyjki potem ciaza biochemiczna a teraz ciaza martwa zycie jest okrutne ale co zrobic glowa do gory i do przodu patrz. Takze kochane milo mi bylo was poznac czasem sie odezwe jesli dam rade trzymajcie sie cieplutko buziaczki
Fanka Kadry
140tyś? Tyle ta beta urośnie a potem koniec?! to ja mam cos pewnie kolo 15tys i serduszko juz pyka to jaki rozwiniety jest taki dzidzius?!To straszne jesteś silną kochana trzymaj się :*
reklama
ForgetMeeNot
Baffi tak mi przykro trzymaj się kochana :*
A bierzesz jakieś leki? Luteinę lub duphaston? Dzwon jutro z rana do gina koniecznie jak nie ustanie, chyba, ze masz możliwość teraz. Ewentualnie napisz SMS.