reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Cześć długo mnie nie było przeprowadzka mnie pochlonela ledwo wad doczytałam nasza wizyta z wt przesunąła się na czw i tak właśnie widzieliśmy fasolkę i bijące serduszko też słyszeliśmy nie mam terminy bo wg miesiączki A usg jest jakaś różnica i lekarka mówi że tydzień jej się nie zgadza że byłam ostatnia to już miałam wrażenie że na odczepnego wystraszylam się bo dzidzia tak schowala się z boku że nie bylo długo widać wg iść dziś jestem 7t5dz wysle fote , co do lat kończę dzis 34lata jestem z Polic koło Szczecina mieszkam w Niemczech.

Fantastyczne wiadomości z rana [emoji846] gratuluje. Cudownie jest usłyszeć serduszko.

@raz_dwa_trzy jak plamienie? Mam nadzieje, ze ustało i wszystko jest ok.

Ja się właśnie zbieram do pracy, och jak mi się nie chce? a Wam Kochane życzę spokojnej, leniwej soboty [emoji846]

reklama
A to nasza fasola wg was i tej teorii jaka płeć??jeśli dziewczynka chciałabym Lenke jeśli chlopiec Armin lub Leoś nsjwazniejsze zeby zdrowe dzieciaczki były

Załączniki

• 20180630_073008.jpg
    20180630_073008.jpg
    122,7 KB · Wyświetleń: 111
Fantastyczne wiadomości z rana [emoji846] gratuluje. Cudownie jest usłyszeć serduszko.

@raz_dwa_trzy jak plamienie? Mam nadzieje, ze ustało i wszystko jest ok.

Ja się właśnie zbieram do pracy, och jak mi się nie chce? a Wam Kochane życzę spokojnej, leniwej soboty [emoji846]
Kochana, dzięki za wywołanie, ale chyba mnie pomyliłaś z kimś ;) ja nie plamilam. I mam nadzieję,że mnie to nie spotka. :) Mam krwiaka,ale zero plamień. Za to jestem już po trzech zastrzykach w brzuch z heparyny, nabieram wprawy :)

Dziewczyny i wasze smutne wiadomosci bardzo sie wzruszyłam wczoraj czytając i podziwialsm wasza sile że tak rozsądnie umiecie podejść do sprawy uważam że jesteście mega silne i trzymam kciuki aby było wszystko ok

Bardzo żałuję i współczuję wszystkim, którym dzidziuś przestał rosnąć :( to musi być okropne przeżycie

Na wizytę w Luxmed albo Medicover w Krakowie i tak poczekam tydzień na taki termin żeby tata mógł iść ze mną ( przed albo po pracy). Nie ma mowy żeby go tam nie było ;) zastanawiam się też nad wykupieniem u nich pakietu prowadzenia ciąży, bo jednak jest spory rabat. Dzisiaj jedziemy na weekend do Warszawy na koncert Beyonce :D

Kochana, dzięki za wywołanie, ale chyba mnie pomyliłaś z kimś ;) ja nie plamilam. I mam nadzieję,że mnie to nie spotka. :) Mam krwiaka,ale zero plamień. Za to jestem już po trzech zastrzykach w brzuch z heparyny, nabieram wprawy :)

Ooo rany... przepraszam... to o Justynę mi chodziło. Jasne, oczywiście, żadnych plamien... myslalam o Tobie bo pamiętałam, ze coś tez masz. Pomerdalo mi się. Przepraszam najmocniej. A te zastrzyki to sama to sama robisz? Boli to?

Ooo rany... przepraszam... to o Justynę mi chodziło. Jasne, oczywiście, żadnych plamien... myslalam o Tobie bo pamiętałam, ze coś tez masz. Pomerdalo mi się. Przepraszam najmocniej. A te zastrzyki to sama to sama robisz? Boli to?
Spokojnie, jest nas tu trochę,też mi trudno spamiętać historię wszystkich ;)
Sama sobie robię. jak zobaczyłam jak mojemu M zaczęła się ręką trząść,to stwierdziłam,że bezpieczniej będzie jak to sama zrobię. :D trochę boli, szczypie,nie powiem,że nie... Ale ,czego się nie zrobi,zeby szczęśliwie donosić. Mam nadzieję,że będzie mi dane.:)

A to nasza fasola wg was i tej teorii jaka płeć??jeśli dziewczynka chciałabym Lenke jeśli chlopiec Armin lub Leoś nsjwazniejsze zeby zdrowe dzieciaczki były
Wg tej teorii chodzi o to, ze jeśli łożysko/kosmowka leży po stronie prawej macicy - to bd chłopiec, jeśli po lewej -dziewczynka ;) niby jest to jakiś najjaśniejszy punkt w pęcherzyku :) ale lekarzem nie jestem :p

reklama
Wg tej teorii chodzi o to, ze jeśli łożysko/kosmowka leży po stronie prawej macicy - to bd chłopiec, jeśli po lewej -dziewczynka ;) niby jest to jakiś najjaśniejszy punkt w pęcherzyku :) ale lekarzem nie jestem :p
No właśnie, ale to też trzeba umieć zobaczyć, a ja nie potrafię :D Wyślę Wam też swoje usg dzisiaj z ciekawości to też poproszę o ocenę. Ja głupia, mogłam po prostu lekarza zapytać jak jest ułożone łożysko, a nie pomyślałam.

Do góry