Caitlyn
Fanka BB :)
Moja babcia pochodziła z Dąbrowy Górniczej, chyba tam jeszcze jakaś nasza ciotka mieszkaLooo ja rzut beretem od Ciebie, bo Dąbrowa G!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja babcia pochodziła z Dąbrowy Górniczej, chyba tam jeszcze jakaś nasza ciotka mieszkaLooo ja rzut beretem od Ciebie, bo Dąbrowa G!
Wiecie, sprawdziłam sobie właśnie na chińskim kalendarzu płci, i idealnie zgadza się z moimi poprzednimi ciążami- 3 synów. Może i tym razem się uda bo wychodzi córeczka jak bum didi. Ja wiem,że to metoda wiecie, hybił trafił ale co tam sprawdzić można nieLink do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:
Mi tez Kaja, Maja tez bardzo mi się podoba, ale ze przyjaciółka nazwała swoją córcię tak to nie bede powielaćTak, mogę sobie odebrać w ciągu miesiąca wolny dzień na tygodniu za sobotę. Ma to swoje plusy ale jedynie wolna niedziele to trochę mało
Jeśli chodzi o imię dla dziewczynki to nie jesteśmy zdecydowani ale podoba nam się Maja oraz Kaja![]()
Tez sprawdzałam i wychodzi mi tak jak mam przeczucia, czyli na chłopcaWiecie, sprawdziłam sobie właśnie na chińskim kalendarzu płci, i idealnie zgadza się z moimi poprzednimi ciążami- 3 synów. Może i tym razem się uda bo wychodzi córeczka jak bum didi. Ja wiem,że to metoda wiecie, hybił trafił ale co tam sprawdzić można nieLink do: chiński kalendarz płci - Szukaj w Google:
Świat jest mały !Moja babcia pochodziła z Dąbrowy Górniczej, chyba tam jeszcze jakaś nasza ciotka mieszka![]()
Ja tylko mogę przypuszczać, niby testy wychodziły od 11-14 dc ale może i się przesunęło o te 2 dni jeszxze nie wiem kurczeJa miałam owulacje ok 17-19 dc więc dosyć późno i pewnie stąd ta różnica. Ja wczoraj przed wizytą myślałam,ze wyjdę z siebie tak się stresowalam czy tam się coś pojawiło![]()
U mnie napewno biegunka była objawem jednym z pierwszych tego,ze jestem w ciąży. Teraz też raczej częste korzystanie z wc niż zatwardzenia.Dziewczyny a takie pytanie intymnewypróżniacie się normalnie? Czy macie może problemy ? (Zatwardzenie, biegunka) ?