wiola1198
Fanka BB :)
Rozbawilo mnie to Zakopane u koleżanki i ja też doszłam do wniosku że już w góry nie jeżdżę bo poprzednią ciąża "zrobiona w Karpaczu I ta obecna także więc w górach jestem plodna hahha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha [emoji28][emoji23] rozbawilas mnieSprawdzałam jeszcze szybko aplikacje z cyklem kiedy to mogło być i wyszła mi jednoznaczna odpowiedź - weekend w SPA w Zakopanem i szlochałam dalej o tym lutym, że ja nienawidzę ubierania małych dzieci w te wszystkie bety zimą i że będę uwięziona w domu a mój mi nucił „ Miłość, miłość w Zakopanem...” dom wariatów
U mnie córka z 2016 poczęta w Wigilię a teraz ciąża z Bożego CiałaRozbawilo mnie to Zakopane u koleżanki i ja też doszłam do wniosku że już w góry nie jeżdżę bo poprzednią ciąża "zrobiona w Karpaczu I ta obecna także więc w górach jestem plodna hahha
I jak dobrze pójdzie to będzie Adam lub Ewa hahaU mnie córka z 2016 poczęta w Wigilię a teraz ciąża z Bożego Ciała
Rozbawilo mnie to Zakopane u koleżanki i ja też doszłam do wniosku że już w góry nie jeżdżę bo poprzednią ciąża "zrobiona w Karpaczu I ta obecna także więc w górach jestem plodna hahha
Emilia u mnie w pracy też nie wiedzą więc fajnie nie jest tym bardziej że w końcu będę musiała powiedzieć ... Jak wy cytujecie wiadomości bo ja nie mogę sobie poradzić
Wiesz co ja to tez pierwsza ciaze tak jakbym w ciazy nie byla przeszlam...a teraz mdlosci tez..u mnie jeszcze dodatkowo taka atrakcja, ze 2-3 dni mnie mdli, potem kilka dni nic, potem znowu I tak w kolko...no I jeszcze nachodza w roznych porach dnia oczywiscieHej Dziewczyny,
Moje mdlosci od wczorajszego osiagnely jakies apogeum od 6 tygodnia cos mnie mdlilo ale to co jest teraz przyprawia mnie o lzy! W pracy nikt nic nie wie, a ze pracuje w ciaglym kontakcie z pracownikami to ciagle udawanie, ze jest ok juz mnie naprawde meczy... W poprzedniej ciazy bylam jak skowronek przez pierwsze dwa trymestry - ciaza jak marzenie. A teraz juz w 9 tygodniu czuje sie jakbym byla w tej ciazy forever Do tego moj 6 latek nie rozumie co sie stalo z jego hiper aktywna wiecznie pogodna mama....
@raz_dwa_trzy trzymam mocno kciuki, zobaczysz wszystko bedzie OK!!
@IrenaX fantastycznie, ze juz nie musisz byc w szpitalu i ze kropka sie znalazla - rosnijcie teraz zdrowo!!
@Justyna57 witaj w klubie mam nadzieje, ze nam zraza przejdze
@Megi86 To Twoja dzidzi bedzie chyba u nas najstarsza w takim razie! Gratulacje cudownych wiesci
@karolina921 mi tez trodno ze soba wytrzynac, od euforii po po placz. Czuje sie jak na pernamentnej hustawce emocjonalnej. Wszystko mnie drazni, a najbardziej obrywa sie mezowi
Ach i oczywiscie witam wszystkie mamy! Im nas wiecej tym lepiej
Milego reszty dnia dzieczynki i powodzenia dla wszystkich wizytujacych...